Ben çoğu yaşıtıma göre iyi kazandığım bir işte çalışıyorum. Ama çok mutsuzum. Kendi istediğim alanda çalışamıyorum. Akşam eve döndüğümde kendime ayırabildiğim (yemek yap, temizle hariç) 2-3 saatim kalıyor. Ailem bir işim olduğu için şükretmemi bu işi asla bırakmamamı söylüyor. Ama gerçekten işe geldiğim her gün mutsuzum. Kendimi değersiz hissediyorum. İş ilanlarına baktığımda ise durum o kadar içler acısı ki işimi bırakamıyorum. Ben üniversite mezunuyum ve tabii ki üniversite mezunu iş ilanlarına baktım ama ya asgari ücret ya da 2-3 bin tl fazla veriyorlar. O paraya da Ankara , İstanbul vs. gibi yerlerde geçinmemi bekliyorlar. Çok bunaldım gerçekten. Etrafımdaki nerdeyse kimse beni anlamıyor. Anlayanın da elinden bişi gelmiyor. İşimi de ne yaparsam yapayım sevemiyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
İşini sevmiyorsan sevemezsin. Fakat motivasyonunu yüksek tutmanın bir yolu var. Hergun işe giderken bu gün daha iyi sevdiğim bir iş bulacagim diye git. Güneş her yeni doğusunda yeni sürprizlere gebedir. İllaki birgün de senin için doğacak. O zamana kadar en iyi iş çalıştığın iş
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ülkemizde çalışanların bir çoğu zaten istediği ve sevdiği mesleği yapmıyor. Kazancın iyiyse devam et bence çünkü hayat şartları belli, geleceğini düşünerek hareket et. Yeterli kazancını elde ettiğinde zamanla istediğin ve sevdiğin işle devam edebilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
İşinizi severek yapmanız anlaşabildiğiniz iş arkadaşlarınızın olması mutluluğunuz daha önemli evet para maddiyat hayatımızın bir parçası ama maneviyat daha önemli işinizi severek yapmıyorsanız kazandığınız para sizi mutlu edemez istediğiniz alana geçiş yapın asgari ücret ya da asgari ücretin 2-3 bin TL si kadar maaş alırsınız ama işinizi severek yaparsınız mutlu gider gelirsiniz İstanbul'da bu kadar parayla geçinmek zorlayıcı olabilir başka bir işe daha girersiniz
10 Yorumla - 1 yıl
Konuşalım istersen ne işle uğraşıyorsun alanın hangisi ne işle uğraşmak istiyorsun ben alanimi sevmediğim için değiştirdim. Ankara'ya geldim
00 Yorumla - 1 yıl
İlerleyen zamanlarda işinde yükselmen ve mesai saatlerinin kısalması söz konusuysa biraz daha sabret derim
00 Yorumla - 1 yıl
Sevdigin isi yap yok para daha inemli diyorsan devamke
00 Yorumla - 1 yıl
yapacak birsey yok, calis parani kazan emekli olana kadar birsey olmaz.
00 Yorumla - 1 yıl
akıllı ol derim. daha iyisini bulmadan sakın maceraya girişme
00 Yorumla Hangi mesleği seçersen seç mutsuz olacaksın maalesef o yüzden işin iyiyse decam et
00 Yorumla- 1 yıl
Ayni durumdayız sevgili qrkadas cevrem de yok ne olacak bu işin sonu bilmiyorum
00 Yorumla - 1 yıl
İstifa et biz ne yapalım hem kazanamıyoruz hem sevmiyoruz hem rahat değiliz
00 Yorumla - 1 yıl
Bırak onlar çıkarsın en güzel çözüm bu. Sen istifa etme ama. Bir yılını doldurduysan kıdem tazminatı da alabilirsin
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ne okudn. Ne iş yapıyorsun iyi dediğin rakam?
00 Yorumla Bence kazandiginiz paranin cogunu biriktirip istedigin meslege gecerken zorluk yasamamak icin kullanabilirsiniz
00 YorumlaKendi alanını değişitir kimseyi dinleme öncellikle senin kendini değerli hissetmen lazım
15 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
- 1 yıl
Görüşlerin çok güzel...
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler... 👍 - 1 yıl
Tşkler 😊 bekliyorum...
- 1 yıl
Benden şimdi gelene karşılık verir misin lütfen 😊👍
- 1 yıl
Yeni bir meydan okuma zamanı senin için
00 Yorumla u
1 yılBence işini sevmiyorsan bile devam et
00 Yorumla- 1 yıl
Tatile cik belki dondugunde duzelir
00 Yorumla - 1 yıl
kanka gel sana elektro gitar öğreteyim. ciuuuvvv
00 Yorumla Evlenip çocuk yap. 2-3 yıl vakit kazanırsın