Eğitim & Kariyer İş görüşmesine çağrıldım, çok heyecanlıyım. Tavsiyeleriniz neler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İlk defa iş gorusmesine çağırıldim. Aşırı heyecan bastı tavsiyelerinizi alırım korkuyorum nduenshh Güncellemeler+1 yıl Aldım alsiwjdhswb İş görüşmesine çağrıldım, çok heyecanlıyım. Tavsiyeleriniz neler? Cevapla İş Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl İnsan ister istemez stres yapıyor dusunmem eye calıs.. Youtube da takıl kafan dagılır bırseyler ızlersen.. Benim ilk gorusmemde mıdeme kramp gormıstı heyecandan 0 0 Yorumla
Marjin4l Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Normal, insan bilmediği şeyden korkar. Ne ile karşılacağını, ne soracaklarını bilmediğin için korkuyorsun. Kendinden emin ol. Dikkatli dinle söyledikleri şeyleri. 0 0 Yorumla
SapyoBey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Su iç girmeden derin nefes al. Heyecan yapma. Kısa net cevaplar ver 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnsan ister istemez stres yapıyor dusunmem eye calıs.. Youtube da takıl kafan dagılır bırseyler ızlersen.. Benim ilk gorusmemde mıdeme kramp gormıstı heyecandan
Normal, insan bilmediği şeyden korkar. Ne ile karşılacağını, ne soracaklarını bilmediğin için korkuyorsun. Kendinden emin ol. Dikkatli dinle söyledikleri şeyleri.
Su iç girmeden derin nefes al. Heyecan yapma. Kısa net cevaplar ver
ilk iş mi
ne işi
Sakın ol
hangi firma
Ne üzerine