Selam yarın sınav var ve İstanbul'da sağanak yağışlı gözüküyor ve yürüyerek okula gideceğim 7-8 dk yürüme mesafesinde okul. Ve yağmur yağacagi içinde sanırım islanicam üzerime ceket giysem beni alırlar mı ya da şemsiye ile gitsem? Lütfen cevaplayın iyi gecelerrr 🤍🥰😻
Güncellemeler
+1 yıl
Bana dua edin, sizleri seviyorum iyi geceler dilerim 🤍
Maalesef şekerim de yok ailem de yok gibi zaten. Geçen sene mezun oldum meslek lisesinden. Hiçbir şey yapamadım. Bu sene de çalıştığım için hiçbir şey yapamadım Türkçe ve tarihe baktım biyo felan. Mat desen zaten temelim hiç yok. Kendime çok üzülüyorum geçen sene hiç çalışmadığım halde 245 almıştım bu sene 310 alsam bana yeter en azından 2 senelik sağlık bölümünde okurum en azından dışarıda işte çalışmam bundan sonra 😓
Senin için dua edeceğim hem okuyup hem çalışmak çok zor ben de şu an öyleyim annem babam yok yedim büyüdük Allah'ıma şükür hukuk bölümünü okuyorum son sınıf öğrencisiyim hakim olacağım inşallah sen de istediğin gibi olur ⭐
İnşallah hayırlısı sonra gir çık ben senin bir şeyler başaracağına inanıyorum bundan kuşkun olmasın 2 yıllık üniversite ile ambulans ilk yardım ekibin den olabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok çalıştım boğaziçi'nde okuyorum inanıyorum çok çalışanlar kazanacak
İnşallah canım
Saatinde git de yetişemeyince ağlayanlara çok üzülüyorum yarın akşam haberlerde yine izleyeceğiz ama yine de ben üzülüyorum
9 da cikicam 10 dk da giderim iyi bence dimi
İyi annenin verdiği okunmuş şekerleri yolda ye stres yapma sakin ol sen zaten başaracaksın
Maalesef şekerim de yok ailem de yok gibi zaten. Geçen sene mezun oldum meslek lisesinden. Hiçbir şey yapamadım. Bu sene de çalıştığım için hiçbir şey yapamadım Türkçe ve tarihe baktım biyo felan. Mat desen zaten temelim hiç yok. Kendime çok üzülüyorum geçen sene hiç çalışmadığım halde 245 almıştım bu sene 310 alsam bana yeter en azından 2 senelik sağlık bölümünde okurum en azından dışarıda işte çalışmam bundan sonra 😓
Senin için dua edeceğim hem okuyup hem çalışmak çok zor ben de şu an öyleyim annem babam yok yedim büyüdük Allah'ıma şükür hukuk bölümünü okuyorum son sınıf öğrencisiyim hakim olacağım inşallah sen de istediğin gibi olur ⭐
Helal olsun valla, en iyi hakimlerden biri olacağına inanıyorum dualarım seninle çok teşekkür ederim, dualarını bekliyorum 🤍🤍🤍
İnşallah hayırlısı sonra gir çık ben senin bir şeyler başaracağına inanıyorum bundan kuşkun olmasın 2 yıllık üniversite ile ambulans ilk yardım ekibin den olabilirsin
İnşallah, moralimi yükselttin çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun her zaman yüzün gülsün inşallah 💗💖💝
Seninki de gülsün gülümsemek sevap zaten sana bir sevap kazandırdıysam ne mutlu bana
Emanet yeri var. Orada bırakırsın.
@AhesteEbru sitede bir öğretmene rastlayabildik. Sevindirici
Ne kadar para götüreyim peki? Eşyamı teslim etmek için?
Paraya ihtiyaç yok. Harçlık olsun tabi.
Teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim
Başarılar, iyi geceler
Çok tatlı sormuşsun ama bilmiyoom shd
Sağol canısı hajhsjejdjx
Yalnız gitme
Aileme yük olmayı sevmiyorum
Yanında olmaları seni daha çok motive eder 🙂
Ben söylesem de gelmezler o yüzden kendi başıma gitmek daha iyi 😣
tamam canım o zaman orada fazla şeyleri koyabileceğin biryer olur
Orası paralı diye duymuştum ama biri para getirmene gerek yok dedi ücretsiz mi
Ben hiç öyle duymadım ama sen yine de temkinli git o zaman