Okul'da size kıl olan yada sizin kıl olduğunuz kaç kişi vardı ?
Cevabın nedir?
+1 yılilkokulda çok defa ettim.
bi eleman vardı çok kıldım. çok salaktı güçsüzdü ama laubaliydi. yok yere çocuğun kafasını duvara vura vura dövdüm. sonra çok üzüldüm helallik aldım.
bir defasında dayak yer gibi oldum. burnum kanadı. kızlar pansuman yaptı ;)
bir defasında tıfıl bi elmanın gömleği yırttım komple. bana sataşıp kaçıyordu yakalayalım derken gömlek gitti. yere düştü falan ağladı. yine ben özür diledim tabi :D
bir defasında bana dayılık yapan bi elemanı aynı okulda olduğum amcaoğullarımla beraber dövdük. sınıf başkanıydı diye hava yapıyordu. dövünce çocuk abi çekti nerdeyse, bi daha karışmadı. :D
lise de 2-3 defa ettim.
biri okuldaki en yakın arkadaşımla. ayıboğan gibiydi beni duvara yere çarptı adam. sonra kanka olduk-olmallıydım başka çare yok :D
birinde bizim alt sınıflardan bi eleman kızların soyunma odasına girmiş. kendi arkadaşlarıyla muhabbet ediyorlarmış güya. bizim kızlarda soyunacak. bana geldi tabi haber. beden dersinden sonra elemanı bulup baya gider yaptım. korkmuştu yazık.
bu bomba.birinde büyük kavga oldu. hiç unutmam. cuma günüydü. bahçe ana baba günü. kavga neden çıktı bilmiyorum ama benim o ayıboğan arkadaşla bi çocuğu aldık tartaklıyoduk. bi anda kendimi okul kapısının demirlerine yapışmış buldum. meğer müdür-beden eğitimi hocası falan cumadan geliyorlarmış. biz görmedik. bedenci it beni tartakladıydı.
yaptıklarım da yanıma kalmamış la hiç :D10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılilkokulda çok kavga ettim hele o 7-8 . sınıflarda ettıgım kavgalar yokmu ilginçti basımı sureklı belaya sokuyordum sonra sırf beladan uzak durmak için lisede kavgadan dovusten ınsanlardan uzak durdum :) liseye geçtim 4 yılda 5-6 tane kavga ettim.ama bos ıslerdi bazen o 7-8. sınıftakı yaptıgım o kavgalar gelıyoda aklıma bos her sey bos geliyo :) keske yapmasaydım demıyorum ama ıyıkı yapmısım :)
00 Yorumla
+1 yılhande diye bi kız vardı.herkese atarlanırdı.herkeste ondan çekinirdi susardı.ama ben çekinmezdim susmazdım alması gereken cevabı verirdim.bana gıcık olurdu.hep uğraşırdı tehdit ederdi.fakat nafile olduğunu o da biliyo.çünkü bana bişey yapamaz.onun arkam dediği kişiler benimde arkadaşım olduğundan benimde arkamdaydılar hep.o da buna sinir olurdu kıskançlığından ne yapacağını bilemezdi.kendini birşey sanan insanlardan nefret ederim.
bir de mavi gözlü bi kız vardı.ona çok yardım etmiştim her konuda ama o nankörlük yaptı.arkadaşlarımla aramı açmaya çalıştı.ben ilk defa o zaman çok kötü kızmıştım.bayaa bi kavgaya yumulmuştum.kızı 10 kişi elimden anca alabildi.bunlarda hocalardı zaten.çünkü okulda onu kimse sevmediğinden herkes benim onu dövmemi çok istiyodu.ama benim kalbim hemen yumuşar.ertesi gün özür diledi benden yaptıklarından dolayı bende affettim.öye işte.başkada olmadı zaten.herkesle iyi geçinen biriydim00 Yorumla
ağzını eğe eğe konuşan nrmalde yüzüne bakılmayıp sırf etek boyları kaşarlıkları yüzünden bir yerleri tavan yapan kızlarla çok kavga etmişliğim var. Hatta birinin saçını başını yoldum. Yanlış anlaşılmasın kıskançlıktan değil sadece kız kavramını erkeklere bu kadar basit ve ucuzmuş gibi gösterdikleri için.
86 Yorumla- +1 yıl
Helallllll olsıuuuuunnn seni doğuran anaya ellerinden öpüyorum onun hep böyle kal olur mu = )
- +1 yıl
Senin gibisi kalmadı şerefsizim alayı kaşar yalan dolan oldu = (
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
15Cevap
Beni pek seven yoktu okulda, "ezik"tim diyebilirim. O yuzden ne kavga ederdi kimse benle, ne de ben kimseye kil olurdum.
Universitede biraz daha iyi oldu o durum, ama yine de herkesle super arkadas degilim. Memnunum hayatimdan=D.12 Yorumla- +1 yıl
Ayy yazık sanaaa = ) birde eziktim diyor .
popüler bir öğrenciydim,sevilirdim bana kıl olan birini varsada bilmiyorum hiç öyle bir sataşma olmadı,ortaokulda yanıma oturtulan bir kız vardı simetri hastası ona kıl olmuştum.sıranın altındaki çantayı çantama değdirmez,defterini,kalemini orantılardı sürekli.
01 Yorumla- +1 yıl
Vur kalemine kağıdına bir tane = )
ortaokuldayken sınıfın ayısından sağlam dayak yemiştim.
13 Yorumla- +1 yıl
Bizdede vardı bir tane beton ama bacağını kırdım beyzbol sopası ile tabii okulun içinde değil ama o okulun içinde bana sataşınca bende müüdüre haber verdim o uzaklaştırma aldı ben takdir sonuçta sınıf başkanı oldum = )
- +1 yıl
Herkes haddini bilecek parola bu .
lisede sınıfımızda bir hıyar vardı onun grubu ile kavga etmiştim tabi adamlar hazırlıklıymış en son gördüğüm yüzüme yaklaşan bir sopa gözümü hastanede açtım burnuma bir ton spanç doldurulmuş ve müthiş bir kafa agrısı ile o bana ders oldu bir daha ne olursa olsun bir grubun içine dalmadım
00 Yorumla
+1 yılLisede etmeden bitirdim sayılır şükür elimi kana bile bulayabilirdim. Ama koidorda bir gün kendimden 40 cm uzun çocuğa bir yumruk atma girişimim olmuştu o hengamede ıska geçti ama yumruğun fotoğrafını çekenler olmuştu :D O kadar kalabalığın içinden fışkırmış hedefe 2 cm kala bir yumruktu hala daha gülerim :D
00 Yorumlabundan 3 sene önce bir kızı sırf fenerli ve bana laf atıp duruyor diye okulun önünde kafasını kaldırıma vura vura dövüp tekmelemiştim. ertesi gün boynunda çatlakla geldi. ve müdür bütün okul sıradayken adımı anons edip tasdiknamemi vereceğini açıkladı... hiç pişman değilim yine olsa yineyapardım.
10 Yorumlakavga edip okuldan atılmıstım sicilime işledi çok pişmanım okul bulmakta cok zorlandık
23 Yorumla- +1 yıl
Sen cevaplamakta neden bu kadar geciktin ya seni seçerdim en iyi cevap =)
- +1 yıl
Kabul et arkadaşlığımı = )
OHO dolu dolu :D lısenın coğu bana takık kızlarla gectı bıtmesı ıcın hergun dua edıyordum cok bunaltıcıydı bu durum =))
10 Yorumlakavga etmek modamı oldu:D okumuyorum ama lisede vardı bana tokat atan bir kız ona çok kıldım sonra intikamımı aldım ve okuldan atıldı:))) benimle kmse uğrasamaz hayatını sola kaydırrıımk der ve giderim.
018 Yorumla- +1 yıl
Kız Kavgaları Fena Ama Kafada Saç Kalmıo :)...
- +1 yıl
Senin Taktikte İyiymiş :)..Ama Çok Gülüodum Kız Kavgalarına Birbirlerinin Saçlarından Tutarak Yere Düşüolar Yaaa Ahah Bitiodum Ona,Bide Kavga Edicekleri Zaman Etek Giymiolardı,Pantolon Giyiyolardı :)..
- +1 yıl
Valla Kantinimiz Çok Büyüktü,Bi Kavga Ediolardı,Erkek Kavgaları Halt Yemiş Yanında :)..Sandalyeler Havada Uçuşuodu :)..
- +1 yıl
Ahahaha :)..Bıçak Filan Kullanmıolar Ama :)..Sopa vs..
- +1 yıl
Senin Gibi Bileğine Güvenen Yok İşte :)..
- +1 yıl
Büyükler Derken ? Erkek mi ? Bayan mı ?
- +1 yıl
Ablan Filan Yokmuydu :)?..
- +1 yıl
Gücü,Gücü Yetene Misali :)...Herşeyiniz Kapalı Sizin ?
- +1 yıl
Evet Dogru :)..Eklicektimde Sizi Ondan Sordum...
- +1 yıl
Ya Bişi Sorucam ? Resmimi Yükledim Ama Profil Resmi Yapamıorum Yardımcı Olurmusunuz Acaba ?
çok kavga etmşmdr de bi tane kız "uf snane be slq.s.s" triplerine grmşti bn de saçından tutup tahtaya vurmuştum.gariban hala selam verir.
014 Yorumla- +1 yıl
Dökülün dökülün kim kim olduğu çıkıyor ortaya = )
- +1 yıl
Filmin sonunda söyleyecğim onu = )
- +1 yıl
kahkaha attım ahahahaha
- +1 yıl
Kız Kavgalarında Saç Filan Kalmıo Kafada...
- +1 yıl
Sen git tıp oku hadi = )
- +1 yıl
Gel antibiyotik içmeye beklerim = )
- +1 yıl
Morfin kurtarmaz seni direk beyine işlemek lazım dur bakayım mesela kokain = )
- +1 yıl
Hehehehe salak = )
+1 yılkızgınlıklarım gelip geçiciydi..zaten çocukluk hemen unutuyorsun..ortaokul sonuna kadar çok kavga etmişimdir..sonrasında akıllı,uslu,hanım hanımcık oldum zaten...
00 YorumlaBiraz olsun aklını kullanamayan, kendilerini alçaltmış, kişilik sahibi bile olamayan öğrenci milletiyle çok kavga etmişliğim vardır. Saç baş girmekte değil, direk girişirdim. Agresif bir insan için gayet normal olsa gerek.
00 Yorumlakavga ettiğime değilde kavgayı ayırana acayip kıl olurum bırakır ona dalarım
03 Yorumla- +1 yıl
Onları bende döverdim ama bu yüzden sevgilimede patlattım birtane sevmem çünkü kavgayı ayıranları sonra dudağına buz koydum = )
- +1 yıl
Amaaann oda her boka maydanoz olmasın zaten uyarmıştım ben kavga ederken bir allah ayırır diye dinlemedi = )
walla okulun yarısını tanıordum hiç kimseyle kavga yapamıordum o yüzden:)) ama hocalarla yapmışlığım vardır bi kaç defa oda fazla acıtmadan;)
00 Yorumla
+1 yılilkokuldayken 3 kez lisedeyken de 3 kez ben az kavga ederim konuşarak anlaşmayı severim ama kavgalarım çok fenadır ...şımarık kızlarla ve yalan söyleyip iftira atanlarla
00 Yorumlalise hayatım çok pisti ya hemen hemen her günüm olay her günüm kavga her gün müdürün yanındaydık karakolluk bile olduğumuz oluyordu. şimdi şöyle dönüp arkaya bakıyorumda her şey boşmuş gereksizmiş :)
00 Yorumlalise kawgayla geçti içten içe tüm okulun erkekleri bana kıldı ama iyi geçinirlerdi :)
04 Yorumla- +1 yıl
Saati sorsan hepsi 3,5 der yani .
- +1 yıl
Oooff fena şu anda zeka olarak aramızda mısın bana birdefa sopa ile vurdularda bir kerede cop yedim kafa gittmişti resmen = )
kavga ettıgım olmadıda Behiye die bir arkadas vardı cok kıl olurdum çirkef kincii lanet dedıgım dedık sözüm geçsin isteyen bir kızdı aklıma geldı yıne tüylerım tiken tiken oldu :)
00 Yorumla
+1 yılÜlkücü Oldugum İçin Tkp,Ödp Ve Pkk Sempatizanlarıyla Çok Kavga Ettim,Ama Dayak Yediğim Olmadı Ülkücü Ocakları Olarak Çok İyi Örgütleniyoruz..
02 Yorumla- +1 yıl
cCc ülkücü hareket engellenemez cCc
- +1 yıl
İncicimisin ?
bır cok defa etmısımdır kımısınde dayak yedık kımısınde dövduk
02 Yorumla- +1 yıl
Fotoğrafta belli eder cinsten zaten= )
1 kişiye kıl olmuştum, oda bana takılınca serdim kaldırdım, madalya almadım ama pişmanda dehilim
02 Yorumla- +1 yıl
Kardeş sanki hakim önünde konuşuyor gibi konuştun polisler götürüken muhabirler soara ya pişman mısınız diye heheh = )
+1 yılliseden bahsediyosan unuttum baya coktu kavgayla gecti hep ama zevkliydi :)
00 YorumlaHickimseyle, gayet neseli uyumlu bi insandim ben lisede sanirim :D
00 Yorumlauzaklastırma bılem almıstım ben :(
cografyacı ve mal bı kız yuzunden00 YorumlaBen çok ederim ya. Hatta bu sene kendimi kaybedip kıza "ağzını yırtarım senin" dedim. Bizimkiler gülmekten nefessiz kaldı.
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahahha = )aferim kız sana = DD
bir kızın saçları elimde kalmıştı :S
00 Yorumlamodayla ne alakası var bu sorunun :D
03 Yorumla- +1 yıl
Roln 34 derdime tercüman oldun = )
Hep hocaları dövmek istemişimdir. Hala da isterim.
00 Yorumlahep hocalarla kavga ederdim ben..
00 Yorumla
+1 yılVardi ama kavga etmedim.
00 Yorumla
+1 yılherkze laf atardım :D
02 Yorumla- +1 yıl
hçç hep atrdım laf okadr :D
+1 yılhemen hemen herkeze :D
00 YorumlaHiç kavga etmedım
00 Yorumla0elde var0
04 Yorumla- +1 yıl
Harbiden garipmişsin kardeş = )
- +1 yıl
Olur mu yaa vardı öylelride tabii ama daha çok böcekler vardı bende ezerdim hepsini = D
+1 yılAlayı kıl olurdu
00 Yorumla2 kere
00 Yorumla
+1 yıl3-4 kez
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!