Birden Fazl dil Öğrenmek İstiyorum, Başlangıç Olarak Hangi Dili Tercih Etmeliyim?
İngilizce
İspanyolca
Almanca
Rusça
Arapça
Korece
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ilk olarak İngilizce ile başla sonra Almanca ile devam et iki dilde aynı aileye mensup olduğu için öğrenmen daha kolay olabilir
birde Almanca kaba bir dil gibi duruyor
İngilizce artık herkesin bildiği bir dil dolayısıyla gerek iş yerleri gerek bazı ortamlarda farklı dil aranıyor. Benim tavsiyem Ingilizce gibi çok bilinen bir dil öğrenmektense (çünkü Ingilizce bilen bir sürü kişi olduğu için iş imkanın pek olmaz) ama mesala almanca, arapça, korece, rusça özellikle rusça, Arapça bunlar bizim ülkemizde pek bilinmeyen ama turist sahası geniş olan dillerdir. her dilin bir zorluğu var. Hangisine ilgin varsa, kendine yakın hissediyorsan ondan başla elbette. Her şey ilgiyle başlar. İstedikten sonra yapamacağın hiçbir şey, öğrenemeyeceğin dil yok.
Cevap
3Cevap
İngilizce
En kolay öğreneceğin dil Ural-Altay dil grubu.. Gramer Türkçe ile aynı. 1-0 önde başlarsın. Dil ailesinden birini seç
ingilizceden sona ispanyolcanın kolay geleceğini söylemişti ingilizce almanca ve türkçe bilen bir arkadaşım yani o yüzden söylüyorum
Bence Almanca öğren ya da şöyle diyim ilk öğreneceğin dil İngilizce olmasın çünkü herkes biliyor, ingilizceyi sonra halledersin
ingilizce tabiki
İngilizce
İngilizce ile başla sonra yancı seç ona
İngilizce
Mesela Almanca bilen biri için İng öğrenmek aşırı kolay ama ben yinede ilk ingilizce tercih ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?