Üniversite 2. sınıfım ve ortalamam 1.80 in altında. Kaldığım dersler var. Bu dersleri yaz okulundan alabilir miyim? Yoksa illa ortalamamın 1.80 üstü mü olması lazım yaz okulundan kaldığım dersi alabilmem için?
Güncellemeler
+1 yıl
Yeşillendirir misinizzZ
Ortalamam 1.80 altında. Kaldığım dersi yaz okulundan alabilir miyim?
Merhaba, bildiğim kadarıyla alabilirsiniz yani bir sorun olmaz ama öğrenci işlerine yine de bu konuyu bir danışmanızı öneririm. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Yaz okulunda açılan dersler var bir de parayla alıyorsun o dersleri belki bilmiyorsundur diye söylüyorum üniversitenin sitesinden yaz okulunun işleyiş duyurusundan öğrenebilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba, bildiğim kadarıyla alabilirsiniz yani bir sorun olmaz ama öğrenci işlerine yine de bu konuyu bir danışmanızı öneririm. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
teşekkürler
Rica ederim.
Bütlerine girdin mi?
bütlerden kaldım sayy
yaz okuluna girebilir miyim
1.80 altı ortalamayla
kaldığım dersleri alabilir miyim yaz okulundan
Yaz okulunda açılan dersler var bir de parayla alıyorsun o dersleri belki bilmiyorsundur diye söylüyorum üniversitenin sitesinden yaz okulunun işleyiş duyurusundan öğrenebilirsin.
biliyorum dersler var parayla alınıyo ama ortalamam yüzünden de alınamıyor olabilir miyim? bunu merak etmiştim
ortalamamın 1.80 altı olması o dersi almamı etkiler mi yani
Bence etkilemez ama sen yine de bütlerine gir
girsemde 1.80 in altında gelicek ortalamam
giricem de öyle olucak yani istersem hepsinden 100 alıyım