Hocam gedik üniversitesi eğitimleri güzel. Ben 4 tane sertifika aldım ordan. Üniversite personeli de ilgili ve yardımcı olmaya çalışıyorlar bir sorunda. Ancak bazı eğitimlerde ufak tefek eksikler var. Ama temeliniz varsa o da sıkıntı olmaz.
Temelim yok aslında dünden beri de arastirdim biraz ve asıl önemli olan şeyin biraz da temel olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı da mesela AotuCad uygulamasini daha net öğrenmem gerektiğini düşünüdüm mesela. Ama biraz araştırdım ve demin bir yeri aradım ve Autodesk firmasinin Türkiye'de 4 tane temsili firması varmış ve bunlar birebir o sirketten sertifika aldigina dair belge veriyorlarmis ve fiyatı da 10 bin tl dedi bana Ama mesela gedik üniversitesindeki eğitim ise şunu yapıyormuş dedi sadece katıldığınız için teşekkür belgesi veriyorlar ondan daha ucuz diyorlar. Kafam karıştı açıkçası ben gedikten bu eğitimi alsam eğer bişey ifade etmeyecek mi yani?
Hocam belge türüne bakayım bir. Seminer ise dediğiniz gibi oluyor ama sertifika eğitimi ise. Rektör imzalı sertifika veriliyor ama sınava giriyorsunuz.
Tamam işte aslında sertifika baktığım yer benim siz de bakın da net bilgi edineyim aradigim yer asıl Autodesk firmasindan sertifika aliyorsunuz ondan dolayı bu fiyat var dedi Gedik üniversitesindeki ise bu mesela
Bu da sertifika eğitimi. Kamu ve özelde geçerlidir. Bunda. Üniversitede ki öğretim görevlileri ve Doçentler videolu ders ile yüklüyor sisteme. Bu dersleri izliyorsunuz. Sonra sınava giriyorsunuz. Sertifika veriliyor ama sınav sonu 5 gün içinde e devlete aktarılıyor basılı sertifika eğitim bitiş süresinden sonraki 20 iş gününde geliyor adresinize.
O zaman bu da sertifika veriyorsa aradigim yerin ne farki var ki 10 bin lira istiyorlar, ben Autodeskten alsam ne olacak bu firmadan alsam ne olacak farki cok mu?
Hocam kurum politikası diyelim. Size şöyle diyeyim ben Tıbbi sekreterlik eğitimi aldım burdan. 900 TL idi. Aynı sertifika eğitimi Anadolu Üniversitesinde 400 liraydı.
Peki benim hiç ilgi alanım olmamasina rağmen, çünkü ben sağlık bölümü mezunuyum ama solidworkste ilerlemek istersem bunun ön bir temel eğitimi bunu daha iyi kavramak için baska bir eğitim görmem gerekir mi sizce? Ve bu eğitim nedir acaba?
Valla ben cs6 bildiğim için kavramam zor olmadı. abime teknik yetiye sahipsen kavraman dahankolay oluyor. Mesela sketcup ile de başlayabilirsin kendindendne. Ama sana tavsiyem yetkin bir yerden alman sertifikayı solids için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hocam gedik üniversitesi eğitimleri güzel. Ben 4 tane sertifika aldım ordan. Üniversite personeli de ilgili ve yardımcı olmaya çalışıyorlar bir sorunda. Ancak bazı eğitimlerde ufak tefek eksikler var. Ama temeliniz varsa o da sıkıntı olmaz.
Temelim yok aslında dünden beri de arastirdim biraz ve asıl önemli olan şeyin biraz da temel olduğunu düşünüyorum.
Bundan dolayı da mesela AotuCad uygulamasini daha net öğrenmem gerektiğini düşünüdüm mesela.
Ama biraz araştırdım ve demin bir yeri aradım ve Autodesk firmasinin Türkiye'de 4 tane temsili firması varmış ve bunlar birebir o sirketten sertifika aldigina dair belge veriyorlarmis ve fiyatı da 10 bin tl dedi bana
Ama mesela gedik üniversitesindeki eğitim ise şunu yapıyormuş dedi sadece katıldığınız için teşekkür belgesi veriyorlar ondan daha ucuz diyorlar.
Kafam karıştı açıkçası ben gedikten bu eğitimi alsam eğer bişey ifade etmeyecek mi yani?
Hocam belge türüne bakayım bir. Seminer ise dediğiniz gibi oluyor ama sertifika eğitimi ise. Rektör imzalı sertifika veriliyor ama sınava giriyorsunuz.
Hocam şimdi baktım sertifika veriyorlar. Kamu ve özel sektörde geçerli yani. Ben farklı şeyden aldım ama isterseniz örnek sertifika resmi atabilirim.
Tamam işte aslında sertifika baktığım yer benim siz de bakın da net bilgi edineyim aradigim yer asıl Autodesk firmasindan sertifika aliyorsunuz ondan dolayı bu fiyat var dedi
Gedik üniversitesindeki ise bu mesela
uzemigunsem.gedik.edu.tr/.../autocad-egitimi-sertifika-programi
Bu da sertifika eğitimi. Kamu ve özelde geçerlidir. Bunda. Üniversitede ki öğretim görevlileri ve Doçentler videolu ders ile yüklüyor sisteme. Bu dersleri izliyorsunuz. Sonra sınava giriyorsunuz. Sertifika veriliyor ama sınav sonu 5 gün içinde e devlete aktarılıyor basılı sertifika eğitim bitiş süresinden sonraki 20 iş gününde geliyor adresinize.
O zaman bu da sertifika veriyorsa aradigim yerin ne farki var ki 10 bin lira istiyorlar, ben Autodeskten alsam ne olacak bu firmadan alsam ne olacak farki cok mu?
Hocam kurum politikası diyelim. Size şöyle diyeyim ben Tıbbi sekreterlik eğitimi aldım burdan. 900 TL idi. Aynı sertifika eğitimi Anadolu Üniversitesinde 400 liraydı.
Valla sağlam politikaymiş
Peki hocam teşekkürler yorumunuz için:)
Bilgeadam sağlıklı veriyor
Sıfırdan herhangi birisi eğitim alırsa yeterince ayrıntılı ve temelden anlatıyor mu?
Kısım kısım seviye seviye veriyor
Bi gidip görüşüp kendini anlatman lazım
Sordum zaten eğitim mevcut değilmiş şu an onlarda. Peki baska bir yer önerir misin?
Ve benim söylediklerimi duydun mu hic?
Gedik üniversitesi sürekli bu alanda eğitim veriyor. Ben gedikten argon kaynaginsertifikasi aldım
Peki benim hiç ilgi alanım olmamasina rağmen, çünkü ben sağlık bölümü mezunuyum ama solidworkste ilerlemek istersem bunun ön bir temel eğitimi bunu daha iyi kavramak için baska bir eğitim görmem gerekir mi sizce? Ve bu eğitim nedir acaba?
Valla ben cs6 bildiğim için kavramam zor olmadı. abime teknik yetiye sahipsen kavraman dahankolay oluyor. Mesela sketcup ile de başlayabilirsin kendindendne. Ama sana tavsiyem yetkin bir yerden alman sertifikayı solids için
Size göre yetkin bir yer değil mi ki üniversite sertifika yerleri?
Bunları veren yetkin kişileri nasıl bilicem peki?
Bi saniye arkadaşa sorucam
Sanırım Autocad programı bunun için öncelikle öğrenilmesi gereken eğitimmiş bunu almam gerekiyor doğru mu? Yoksa sketcup mu?
Ne dediğini bile anlamadım.
Solidworks'ün ne demek olduğunu biliyor musun?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!