Üniversite baskısı?

Ailem çok baskı uyguluyor.. Annem ilk senende kazanamazsan evlatlıktan red ederim dedi.. büyük abim kazanamadığında direk sanayiye vermişti.. ben okumak istiyorum ama sınava 4 ay var ama eksiğim çok çarpım tablosunu bile doru düzgün bilmiyorum. o derece :( ama artık öylebi atak yapmam gerekiyoki gece gündüz çalışmam lazım benden istedikleri Ankara üniversitesi eğer kazanamazsam çok kızarlar bunu düşündükçede derslere konsantre olamıyorum dersaneye gitmiyorum durumumuz kötü evde sınırlı kaynakla çalışıyorum.. neyapsam bilemedim toki binasının 6 . katında yaşıyorum aklıma onlarca kez geldi az öncede balkona çıktım aşağıbaktım atlamaya karar verdim ama son anda ya sakat kalırsam diye düşündüm beni engelliyen ya ölmez sem düşüncesi oldu eğer atlarda ölmezsem daha kötü olur bir ömür pişman olurum ailenin durumundan sıkıldım zaten herşey sorun annem babam ayrı yaşıyor evliler ama ayrı yaşıyolar evce aylık 500 tl yolluyor gerisini abimler hallediyo 5 senedir böle yaşıyoruz tabiki bunada şükür ama birgün bu birikmişlik parlarsa hiç düşünmeden atlaya bilirim camdan aşağı.. annemin pek üzülceğini sanmıyorum ölürsem küçük abim üzülürse o uzulur başkası uzulmez zaten.. ben suanda fizik ve kemik yaşı olarak 18 olabilirim ama içimdeki ruh sanki 100 yaşında bir insanın ruhu bazen çok yorgun oluyorum bastonla ancak ayakda dururum oderece yorgun oluyorum bunun psikolojik olduğunu da biliyorum tükendim ama biyandan da şöle düşünüyorum bugüne kadar dayandıysam bundan sonrakılerede dayanırım Allah kuluna dayanamayacağı yükü yüklemez.. ben dayanıklıymışım benim yerimde başka bir insan olsaydı şimdiye çoktan ya isyankar olmuştu ya da kendini öldürmüştü.. şu beş senede yaşadıklarımı 70 yaşındaki adam yaşamamıştır. sokakdada kaldım saray yavrusu gibi evde de.. demem o ki bu üniversite olayı benim bardağı taşıran son damla olabilir.
Güncellemeler
+1 yıl
okuduğunuz için teşekkürler..
Üniversite baskısı?