Merhaba ailemin durumu hiç bir şeye yetmiyor yeni telefon istedim ancak almadılar kendi evim yok kendi arabam yok ülke ülke gezemiyorum şu an babamın evinde yaşıyorum yaşım ufak diyor ama 18 olunca ev alınması lazım ama sözünde durmuyor kendi ev ve arabası var yşım 600 den 584 çıkar
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen git çalış ve kendin elde et. Mesela benim arabam var ama kendim aldım er ya da geç herkes istediğini elde eder. Ailenin sana verdiği işte asla çalışma aslaaa önermem .
Ailem çalıştırmıyor ama bu yaz kuzenim ile gece işi bulcız ben lisede gastronomi okucaktım izin vermediler açıktan okudum sonra halk eğitimdan almanca kursuna gittim almanyaya gidince zorluk çekmeyim diye sonra muhasebe ye başladım ama bıraktım şimdi aşçılık kursuna gidecem 15 Yaşında bu kadar şey yapan başka kimseyi tanımıyorum üstelik kan hastasıyım çok zor hayatım oldu
Ölmekten değilde günahtan mı korkuyorsun cehennem sadece biz günah işlemeyelim diye atılan yalan
Kuranda cehennem var evet ölmekten biraz korkuyorum ama berzah alemi mahşer cennet cehennem sonsuz ya acı çekersem sonsuza kadar diye korkuyorum
dostum allah yok evrim teorisi direkt çakıyor zaten kanıtlandı orta çağda
16 yaşındasın evin araban yok diye ağlıyorsun ne ölmesinden bahsediyorsun bir dur bakalım ya
Knk 50 YAŞIMDA mı evim olsun nasıl yaşıcam nasıl gezecem ben her şey pahalı ben almanyaya gidemiyorum hiç veya ülkeyi bırak şehir bile gezemiyorum kendi şehrimi bile gezmedim
Benim 17 yaşında yeğenim ev araba düşünmüyor okulunu düşünüyor. Şehir şehir gezeceği yerine test kitabı çözmek istiyor. Kendi kafanı bedenini bunları düşünerek yorma. Kendi şehrinde gez dilediğin gibi ona bir şey diyemem zaten ama daha bu yaşında bu yükleri koyma omzuna.
Normal bir android telefonu vardı sınav senesi geleceği için ailesine verdi. Sen de yeni telefon alınmadı diyorsun. Anlıyorum ergenliğin getirdiği duygusallık agresiflik olabilir ama bu dediklerinin hepsi bir anda olacak şeyler değil
Ben doktora gittim ve bu güne kadar en yüksek kaygılı gördüğü insan benim olduğumu söyledi ben anı yaşamak istiyorum ama maalesef para yok kendi şehrimi gezemiyorum ailem bana karışıyor ve hayalim var şan dersi alıp şarkı söylemek ama ders aldırmıyorlar aslında paramız var sadece yok gibi
Yanlış anlama sana kızıyor gibi oldu ama okurken mutlu oldum birinin benim için bu kadar uğraşıp yazı yazması
An'ı yaşaman için önce güzelce kendine güvenmen gerek. Gezen insanların hepsine gökten para yağmadı sonuçta değil mi emek vermek çalışmak çabalamak gerek. Bunun sonucunda yapıyorlar zaten. Birkaç defa daha ısrar et çok istediğini başarılı olabileceğini göster onlara başka türlü zor
Öyle olmadı ama bu şekilde agresif ve yoğun şekilde duygulu olma lütfen. Bu yaşında neler neler düşünüyorsun ve bunun ne kadar günah olduğunu biliyorsun. Ergenlik döneminde normal olabilir ama önemli olan ergenliğe kapılmamak. Hepimiz geçtik bu yoldan sonuçta
yaşıma göre boyum kısa hafif tenim ve gözüm sarı bir şey yakışmıyor insanlar ufak olduğumu düşünüyor bunu kimseye söylemedim burada ilk defa söylüyorum üzücü bir durum ve arkadaşım yok tek hayalim şarkı söylemekti aslında Şebnem Ferah gibi olmak 😩 ölünce berzah aleminde mahşerde cennet cehennem de sonsuza kadar acı çekmek istemiyorum o yüzden yaşıyorum instagram emrebasoglu_2006
Evet yaşından daha küçük görünüyorsun ama kötü değil. Umarım hayalin gerçekleşir. Bazı şeyler hemen istediğimiz an gerçekleşmez. Bir vakti vardır illa ki. Ne güzel genceciksin sakın böyle şeyler düşünme hayatını güzelleştirmek için çabala hep
Ben diyer ergenler gibi gidip göz tacizi yapmıyorum yolda erkeğe ve kıza bu güne kadar herkese saygılı oldum yaşımda ki insalar gibi davranmadım hep dua ettim sesim güzel olsun diye ama asla olmadı
Benimle konuştuğun için çok teşekkür ederim bana iyi geldi 🤗 umarım cennetin en güzel yerinde yaşarsın
Olması gereken de bu zaten. Olsun herkesin sesi güzel değil ki zaten ben de isterdim hep ama güzel değil işte. İleride fikrini değiştirip farklı alanlara yonelebilirsin sınırlama kendini
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim sen de inşallah 🌺
Bir sürü hayalim oldu ama asla bu kadar olmadı asla vazgeçmem olmayacağını bile bile odamda tek ölümü beklerim
Ohoo daha neler neler isteyeceksin kimisi olacak kimisi olmayacak hiç belli olmaz ki o. Sen an'ın tadını çıkar kendini geliştir pozitif ol
Evet önceden her yıl her gün ağlardım ama artık alıştım göz yaşı bile gelmiyor odamda var olmayan hayallerde dolanıyorum kayboldum beni anlatan şarkı Şebnem Ferah - delgeç en sevdiğim kişi bu hayatta Şebnemdir
Yaşadığın için elin kolun her bir uzvun için şükret. Ağla ağla nereye kadar. Harekete geç biraz pozitif ol mutlu ol :))
Olduğum bölgede sadece 2 tane gezilecek yer var binlerce kez gezdim farklı yerlere gidemiyorum çünkü ailem haftada 150 TL veriyor her şey pahalı hiç bir şey yapamıyorum 1 günde en fazla 70 gider zaten
Neyse çok rahatsız ettim seni ben konuşacak birini bulunca duramam
E bir de şöyle düşün yaşadığın yer çok büyük ve pahalı olsaydı o zaman adımını atamazdın değil mi? Çok şükür bununla gecinebilirsin yaşadığın yerde. İyi yönünden bak biraz da:) estağfurullah. Bir faydam olduysa ne mutlu bana :))
şu an Şebnem Ferah - çakıl taşları modundayım birazdan Şebnem Ferah - sil baştan a dönecem ve her şeye baştan başlıcam ❤️
haaayydi bakalım 🌺
Ama her ay yeni sayfa açıyorum fakat satır başı aynı oluyor eminim öyle olacak gene
Önemli olan satır başı olmasın o halde. Başlangıçlar aynı olabilir önemli olan sonrası.
Asgari ücret 8 bin TL 50 yıl çalışsam 400 bin tl en kötü evler en az 800 bin TL asgari ücret 10 bin artarsa evler 100 bin artıyor 😩