Samsun'da, ataması yapılamadığı için boyacılık yapan 50 yaşındaki İngilizce öğretmeni Orhan Çelik, çalıştığı inşaatın 22. katından yük asansörü ile birlikte düşerek hayatını kaybetti.

Samsun'da, ataması yapılamadığı için boyacılık yapan 50 yaşındaki İngilizce öğretmeni Orhan Çelik, çalıştığı inşaatın 22. katından yük asansörü ile birlikte düşerek hayatını kaybetti.

Bende bundan yakınıyorum işte okuyup okumamak veya bir yere gelmek değil önemli olan asıl istedigimiz şey emeklerimizin karşılığı ben kendi adıma konuşuyorum hem okuyordum hem de A101 gibi bir yerde çalışıyordum uykum, tatilim, düzgün bir düzenim bile yoktu elime üç beş kuruş para geçsin kendimi idare edebileyim diyeydi bunların hepsi boşa mı gitmiş oldu 🤷🤷 zoruma giden bu kadar çaba verip hiç bir yere gelememek okumak çok zor arkadaşlar hem maddiyat olarak hem beyin yükü olarak 😔😔
Cevap
2Cevap
her üniversite okuyan atanacak diye bir kaide mi var
O zaman bunun önüne geçilmeli düzenleme gelmeli herkes okuyamamalı sonra bu ve eğitim sorunu ortaya çıkıyor
yapacak bir şey yok daha düzelmez bu durum zaten vasıflı ile vasıfsız işçi arasında maaş farkı kalmadı
Adalet sistemimiz bu ilk okul mezunu tıp semineri verir üniversite mezunu boyacılık yapar
Herkes okuduğu için.
Her yere okul açanlara sormak lazım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?