Eğitim & Kariyer 3 ay İşte ya da okulda kaytardığınız oluyor mu? Kinyas22 Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 İşte ya da okulda kaytardığınız oluyor mu? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 3 ay İş yerinde amiri müdürü kafaya aldığım için rahatım. Aramız çok iyi olduğu için öyle sıkıntıya sokmuyorlar rahatım baya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 3 ay Evet az işleyip çok kazanmak her zaman kardır 🤣 özellikle sınavlarda ne konular gelecek onları öğrenip çalış sadece ne gerek var herseyi ezberlemeye 0 3 Yorumla Kinyas22 3 ay Aynen öyle katılıyorum, Einstein de bence yeri geldiğinde kaynatiyordu Yorumla Cevap sahibi 3 ay Bencede 🤣 Yorumla Kinyas22 3 ay Yesss Yorumla
theastro Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Eğitim & Kariyer konusunda 761 cevap paylaştı. İşime geliyorsa kaytarmam ama gelmiyorsa takmam 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Eğitim & Kariyer konusunda 12,3b cevap paylaştı. Olmuyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İş yerinde amiri müdürü kafaya aldığım için rahatım. Aramız çok iyi olduğu için öyle sıkıntıya sokmuyorlar rahatım baya
Okulda kaytarmalarim olurdu arada.
Evet az işleyip çok kazanmak her zaman kardır 🤣 özellikle sınavlarda ne konular gelecek onları öğrenip çalış sadece ne gerek var herseyi ezberlemeye
Aynen öyle katılıyorum, Einstein de bence yeri geldiğinde kaynatiyordu
Bencede 🤣
Yesss
İşime geliyorsa kaytarmam ama gelmiyorsa takmam
Kaytarmaya adam değildir net
Oluyo sjdjdjs
Olmuyor
gitmiyom ki