25d 15y Türkçe
15d 5y Sosyal
5d mat
5d fen
10 net Edebiyat
7 net tarih
5 net coğrafya
8 net tarih
7 net felsefe
3 net din
5 net coğrafya
Bu netlere Trakya ve Ege bölgesinden Türk dili edebiyatı bölümü gelir mi?
15d 5y Sosyal
5d mat
5d fen
10 net Edebiyat
7 net tarih
5 net coğrafya
8 net tarih
7 net felsefe
3 net din
5 net coğrafya
Bu netlere Trakya ve Ege bölgesinden Türk dili edebiyatı bölümü gelir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
soruyu okuyunca patladim ak. egede ben 415 le egede edebiyati 2 kez terk yaptim. cöp bölüm. uyarmadi deme uzak dur bu islerden. hala banane ak dersen git harca yillarini. keske bana da biri yazaydi bunlari ah gencligim.
Niye pismansin
iş yok ki edebiyat dedigin bolumde nasil bir gelecek bekliyorsun. hayvan gibi kitaplar insanin belini curutur. farkli sehirde o kitaplari getir gotur yapmak eziyet. maddi olarakta yoruyor. mesela sinavlar 2 haftaya yigiliyor. o 2 haftada full ezber yapmaya calisiyorsun adamn kafasi s2lyr. o kadar azim varsa zaten git sayisal calis. onun en kotu bolumde bir uni oku daha iyi.
Akademisyen olmak
nasil olcaksin ama? calismaya kapasiten varsa dedigim gibi en azindan sayisal oku o zaman. unide ne olcak mesela sana zeka yetenegin mi artacak. birinci mi bitircen bölümü. bu bolumun ben okurken bosta 64 bin mezunu mu ne vardi. simdi nasil bilmiyorum. onlarda akademisyen niye olmamis. adam gelmis 65 yasina hala ders anlatiyor. bunlardan adama sira mi gelir. maasi da bayag ucuktu. kene gibi yapisip birakmazlar. su an yapacagin sacma bir tercih askerlik falan da katarsan en az 6 7 seneni çöp edecek. kuru kuruya uni okuma zengin degilsen.7 senede bir ise girsen meslek ogrenirsin unide bos okursan elinde meslekte olmaz. o yüzden değmeli okuduguna aldigin riske.
Ders çalışırım kapasitem var ama sayısal kapasitem yok. 4 yıl sonra ne olacağı da belli olmuyor işte benim isteğim akademik başarı
su an okuyan birinden facebook grubundan falan bilgi al.. akademisyenlik konusunda.
Şimdi ben şeyi öğrenmek istiyorum ben sevdiğim işi yapayım asgari ücretten biraz fazla olsun gecimimi sagliyayim yeter olur mu
bak sen unide bos bolüm okursan edebiyat gibi bir meslekte ögrenmeden issiz kalirsan sap gibi kalirsin ortada. yasitlarindan cok geri kalirsin. millrt evlenir coluk coxuga karisir. bos bolum okuyacagina bir ise girip meslek ögrensen iş ogrenmis olursun parani kazanirsin.. gerekirse kaliteli bir is ogrenirsen yurtdisina bile gidersin. yasin genc. hem is ogrenip hemde yabanci dil calis. gerekirse turizm bolgelerinde calisip bu ikisini hallet. amac para ise edebiyat bolumu seni aç birakir.
Yok kanka amacim para değil sevdiğim işi yapmak idare edecek parayı kazanmak hiç iş bulamam mi
is her yerde var bulursun bulmasina da sevdigim is kısmı biraz hayal. sevdigin is icin o donanimda olman lazim. sirf seviyorsun diye sana gel bu iste calista demezler. herkes tecrubeli elaman diyor.
Doğu'da belki gelir
Ne alaka
düşük netler
Doğu ne alaka batıda var
Doğu'da üniversite daha düşük ya hani