Çıraklık okulunda devamsızlık sorun olur mu?

Merhaba ben normal okula gidiyordum bu ay çıraklık okuluna kayıt oldum ve 1 haftadır işe gidiyorum geöen hafta içi full gittim ama bugün bir rahatsızlığım çıktı ve gidemedim anneme de sabah dedim ki anne boğazım ağrıyor işte o da bişey demedi ya da ben duymadım neyse annem de biyere gidiyordu ben yattım 1 saat sonra annem geldi işe gitmedinmi dedi bende dedim boğazım ağrıyor diye o da bağırdı bana sonra patron aramış annemi annemde geliyo hemen dedi sonra geldi bana diyo bende dedimki hasta olma hakkın yokmus vs. Bir gün gitmicem niye önemsemiyorsun beni falan sonra geldi heryeri dağıttı bağırdı deli gibi amcam falan geldi o da bağırdı ama ben işe gitmicem bugün nenem falan geldi konuştuk şimdi de aldı bilgisayarımı daha taksiti bitmeyen birşeyler kırdı bilgisayarı sizce ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Ve benim bildiğim çıralıkta hafta içi hergün iş yerine gidilmez, normalde 1 gün de okula gidilir ama okulun müdürü bana eylül ayına kadar gelmene gerek yok demişdi ben niye 5 gün işe gidiyorum aslında 4 gün gitmem gerekmiyor mu?
Çıraklık okulunda devamsızlık sorun olur mu?