Birkaç ay içinde Belçika'ya taşınabilirim. İngilizce biliyorum ama orada yaşayabilmek için Fransızca da öğrenmeliyim, ne kadar sürede yeterli seviyede öğrenilir mesela?
16 yaşında Fransızca kursuna girmiştim ama öğretmen Türkçe bilmiyordu, ben de ingilizce yeterince bilmiyordum o zamanlar. Ortak dilimiz olmadığı için öğrenememiştim fransızcayı da. Bu sefer daha kolay olur diye umuyorum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır değil, fakat önceliği İspanyolcaya versen çok daha rahat olursun. Vaktin varsa tabii
Vaktim yok 2-3 içinde gidiyorum :/ ingilizce bilmeyenlere iletişim kurabilmek için de bir an önce Fransızca öğrenmem gerekecek gittikten sonra, yine başka dile vaktim kalmayacak
3 ayda ancak temel bilgin olur tam olarak çok çok zor tabi ki ama ortama uyum sağlarsın 1 senede dilin içine girersin iyice, korkma ve şimdiden atıl :))
Öğrenene kadar ingilizce yeterli olur umarım ya. Yıllar önce Ukrayna'ya gitmiştim, neredeyse kimse ingilizce bilmediği için çok çok zorlanmıştım :/
Ne olacak, sıkma canını. Eminim dil bilen vardır, İngilizce en azından. Çok sıkıntı çekmezsin :))
zor 3 ay içinde en azından temel kelimeleri sayıları günlük kullanın cümleleri kalıpları öğren
3 ay gibi bir süre yeterli olur herhalde
Ben de biraz öyle tahmin ediyorum çünkü zaten o dili konuşan insanların arasında olacağım 7/24. Yani burada öğrenmekten daha kolay olur gibi sanki?
Hiç bir şey zor değildir
Kuantum fiziği zor ya
Felemenkçe de lazım olacak
Belcikanin hangi sehiri? Bende belcikada yaşıyorum
Zor biraz
Bende istiyorum