Döşeme elemanı arıyorlarmis ve bende başvurdum yarın gel dediler hazırlama tam yapıyordum elin ağır çok yavaş cakiyorsun lastikleri dedi beni işten çıkardılar ben ne yapicam anneme ne dicem artık isim rast gitmiyor ya of?
3 ay
Elim yavaş olduğu için işten kovuldum, ne yapacağım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bi tur döşeyip gösterselerdi sana nasıl döşendiğini
Abi dedim gösterin tamam dedi göstermedi ee sen hızlısın nereye cakilacagina bilmiyorsun filan dediler abi anlaşmada dedim size bu işi bilmiyorum öğretirseniz yaparım dedim sizde tamam dediniz deyince kardeşim kusura bakma dediler başka eleman aldık dediler olmuyor yavaş yapıyorsun dedi bana hakkını helal et dedi ve işten çıktım
7 yıllık elemanla kiyasliyorlar beni
ayip etmişler döşeyesi yokmuş zaten onların bahane bulmuşlar
Yani tamam deselrki usta hazırlamaci girmeyecektim psikolojim bozuldu evdekilere ne dicem kendi kendime iş ve ayrıldım
tenedos tecrübeliglb biliyor döşenme işlerini. uyma güzel kardeşim.
Olanı de... Seni o yetiştirdi. Eksiğini tamam etmek için gerçeği bilmeli.
Olsun ya boşverrr bulursun işkura gir internetten ordan bak iş ilanlarına çok oluyor hayırlısını iste hep allahtan
Yeni işinde biraz hızlı ol
Başka işe gireceksin
Abartmislar kac yasindasin
19 gircem üniversite giremedim döşeme ogrencektim benden 7 yıllık hazırlamaciyla kiyasliyorlar
Üniversite okuyacağını söylemeseydin keşke
Üniversiteden bahsetmedim yoksa temelli allmazlardi
Bu tarz işlere gireceğin zaman okul okuduğunu mezuniyet bilgilerini paylaşma kimseyle bu tarz yerlerde okumuş insan istemezler cahil insan çoktur kendilerinden daha düşük seviye insan isterler herzaman
gıt sıkayet et cıkartamaz seni işten öyle