Eğitim & Kariyer 3 ay Sıfırdan Türk tarihi öğrenmek istiyorum, nereden ve nasıl başlamalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sıfırdan Türk tarihi öğrenmek istiyorum, nereden ve nasıl başlamalıyım? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
m lizaben Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Başlangıç için çok güzel bir kaynaktır:https://www.hepsiburada.com/turklerin-tarihi-pasifik-ten-akdeniz-e-2000-yil-jean-paul-roux-pm-kkabalci0064 0 7 Yorumla Soran 3 ay Teşekkür ederim🥺 Yorumla lizaben 3 ay Rica ederim. Fiyatına bakma, daha uygun fiyata satan yerler bulabilirsin. Muhtemelen e-kitap olarak da vardır. Yorumla lizaben 3 ay Hatta buyur: www.academia.edu/.../Türklerin_Tarihi_Jean_Paul_Roux Yorumla Soran 3 ay Açılmıyor yazayım olmazsa e kitap şeklinde mi yazacağım Yorumla lizaben 3 ay Üye olman lazım görebilmek için. Türklerin tarihi pdf diye aratabilirsin google'da Yorumla Soran 3 ay Link tamamen açılmıyor beyaz ekran Yorumla Soran 3 ay Tamam öyle yapayım Yorumla
Pucci_777 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 3 ay Direkt ortaokul inkilap ve sosyal bilgilerinden başla derim okuldaki gibi değilde daha detaylı öğren ama 0 2 Yorumla Soran 3 ay Tamammm nasıl olacak peki ne şekilde aratmam gerekiyor Yorumla Pucci_777 3 ay Ortaokul ınkılap dersi falan dersen baya PDF dosyalar çıkıyor Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Eğitim & Kariyer konusunda 12,5b cevap paylaştı. Türklerin tarihi kitabından başla 0 1 Yorumla Soran 3 ay Peki kimin kitabı?
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 3 ay Eğitim & Kariyer konusunda 414 cevap paylaştı. Yauv başla bir yerden. 0 1 Yorumla Soran 3 ay Hüüüü nerden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başlangıç için çok güzel bir kaynaktır:
https://www.hepsiburada.com/turklerin-tarihi-pasifik-ten-akdeniz-e-2000-yil-jean-paul-roux-pm-kkabalci0064
Teşekkür ederim🥺
Rica ederim. Fiyatına bakma, daha uygun fiyata satan yerler bulabilirsin. Muhtemelen e-kitap olarak da vardır.
Hatta buyur: www.academia.edu/.../Türklerin_Tarihi_Jean_Paul_Roux
Açılmıyor yazayım olmazsa e kitap şeklinde mi yazacağım
Üye olman lazım görebilmek için. Türklerin tarihi pdf diye aratabilirsin google'da
Link tamamen açılmıyor beyaz ekran
Tamam öyle yapayım
Direkt ortaokul inkilap ve sosyal bilgilerinden başla derim okuldaki gibi değilde daha detaylı öğren ama
Tamammm nasıl olacak peki ne şekilde aratmam gerekiyor
Ortaokul ınkılap dersi falan dersen baya PDF dosyalar çıkıyor
Türklerin tarihi kitabından başla
Peki kimin kitabı?
Yauv başla bir yerden.
Hüüüü nerden
Ahmet anapalı izleyebilirsin