Eğitim & Kariyer 3 ay Zor paragraf kitabı önerir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 dgsye gircem iki kitap bitirdim bir buçuk ay kalmışken bi tane daha çözmek istiyorum zor paragraf kitabi Zor paragraf kitabı önerir misiniz? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u AskiyasamakFenomen Takip Et Master Yaş: 29 3 ay Eğitim & Kariyer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Merhaba, bence bilgisarmal ve limit yayınları zor oluyor. Dgs kitaplarıvar mı bilmiyorum ama varsa alın bence. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 1 0 Yorumla
NickSevmeyenlerden Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Pegem ezberbozan paragraf kitabı. İçinde kpss, ales dgs soruları da var tavsiye ederim. 0 5 Yorumla Soran 3 ay pegem çözdüm ya teşekkür ederim ama Yorumla NickSevmeyenlerden 3 ay Benim dediğim kitabı çözdün mü? Yorumla Soran 3 ay çözdüm hem pegem ezber bozan hem de normal soru bankasını Yorumla NickSevmeyenlerden 3 ay Benim hocam denedin mi? Yorumla Soran 3 ay hiç sevmiyorum o kanali nedense ya. kitaplarındaki cevap anahtarları çok yanlış çıkıyor sorulari da kalitesiz Yorumla
FanTaSy_MaN Takip Et Yoda Yaş: 47 3 ay Tabii ki! İşte size yoğun, derinlikli ve zorlu bir paragraf kitabı önerisi: "Ulysses" - James Joyce. 0 0 Yorumla
92529_y Takip Et Xper 5 Yaş: 18 3 ay Hangilerimi bitiridn 0 4 Yorumla Soran 3 ay üç dört beş 0 risk , pegem Yorumla 92529_y 3 ay Benim en baba dediklerimş bitirmişsin Yorumla Soran 3 ay evet ama ikisi de aşırı kolay sorulardi 😔 Yorumla 92529_y 3 ay Bilemedim ki apotemiye baktın mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba, bence bilgisarmal ve limit yayınları zor oluyor. Dgs kitaplarıvar mı bilmiyorum ama varsa alın bence. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Pegem ezberbozan paragraf kitabı. İçinde kpss, ales dgs soruları da var tavsiye ederim.
pegem çözdüm ya teşekkür ederim ama
Benim dediğim kitabı çözdün mü?
çözdüm hem pegem ezber bozan hem de normal soru bankasını
Benim hocam denedin mi?
hiç sevmiyorum o kanali nedense ya. kitaplarındaki cevap anahtarları çok yanlış çıkıyor sorulari da kalitesiz
Tabii ki! İşte size yoğun, derinlikli ve zorlu bir paragraf kitabı önerisi: "Ulysses" - James Joyce.
kronometre yayınları
Hangilerimi bitiridn
üç dört beş 0 risk , pegem
Benim en baba dediklerimş bitirmişsin
evet ama ikisi de aşırı kolay sorulardi 😔
Bilemedim ki apotemiye baktın mı
Veri yayınları