Güncellemeler
+1 yıl
Neden kimse yazıyo🥹
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet var ne öğrenmek istiyorsun
Mezun olunca oyuncu olunuyo mu bi de hangi okuldasın hangi sehir
Daha cok kamera arkakası olan meslekleri olabiliyosun diye biliyorum ama ben sen daha iyyi bilirisin
Oyunculuk kismini bilmiyorum tam olarak yaa ama benim bir arkadasim oyunculuk yapiyor tiyatro oyunculugu nasil yapiyor bunu bilmiyorum şahsen yakin degiliz cok uzagiz okuldan tanidik sadece alt siniftandi ama dogtu kamera arkasi isler yapiyorsun kamera ses isik dekor bir cok isi yapiyorsun onu bir ogrenmem gerekiyor oyunculuk kismini unutmazsam ogreneyim sana yazarim ama bu is cok guzeldir en azindan benim icin ama cok cok zor bir istir oyle kolay degil gecen gunduzun yok kendini gostermen gelistirmen gerekiyor ben cok istedim kurgucu olmaak istedim ama maalesef sorunlarim yuzunden yapamadim ve sorunlarim yuzunden hic bir sey yapamiyorum zaten ben Kırıkkale de yaşıyorum bu isin asil yeri İstanbuldur okulun bir önemi yoktur okul sana bir sey vermez asla sen kendin kendini gelistireceksin ama bu isin yeri İstanbul oldugu icin İstanbul'da okumak daha avantajlidir baska bir yerde okusan zaten kalkip İstanbula gideceksin zorundasin
Uzun uzun yazmıstım tesekkürler aslında kafam da cok ta okul yok
Çoğu ünlü gidiyo özel bi kurums profesyonel kamera önü oyunculugu eğitimi alıyo 7 8 ayda kendini her alanda geliştirerek bitiriyo işi
Oyunculugun cok da bir seyi kalmadi artik dedigin gibi Hande Ercel gibilerine bakacak olursan zaten görmüş olursun haa tabi bir yerde bu bölüm avantaj saglar tabiki de oyuncudan yönetmen oluyor caycidan oyuncu oluyor kameremandan yönetmen oluyor niye olmasın ki yani
Oyunculuğun sonu gelmez kazancı cok güzel insanlar tarafından sevilmek ilgi görmek ayrı güzel evet isteyen herkes olurda tipe de bakıyolar bence
Yok be öyle ahım şahım bir sey olmana gerek yok daha çok performansın önemli yatkınlığın filan diyoruum ya artik cok basitlesti
Yatlılıgım oldugunu düşnüyorum taklit yeteneğim cok iyi alakası var mı oyunculukla sizce ornek verim işte seneryp okuyosun o karakteri işte aynı sen o karaktersin gibi canlandrıypysun benziyo sanki bi taraftan
Bunu denemeden bilemezsin işte bir dene gör olursa olur olmazsa olmaz
Ama şimdi ben kursa 20 bin verdim e olmadı parayıda geri vermezlee😂
aç kalmak için güzel bir seçenek.
Sadece fikir edinmek istedim bos bi bölüm olğunu az çok biliyorum ve tahmin ediyorum
bol bol dovmeli renkli sacli kasar kiz var. cok kiz dusurursun az cok paran varsa ahaha
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!