Nasıl bir yer
İyi
İdare eder
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nasıl bir yer
Merhaba, Anadolu'da yer alan normal bir üniversite gibi geldi bana ama siz orada okuyabilirim diyorsanız tabii ki hiç gidilmeyecek bir yer de değil. Bölümünüz de iyiyse bir sıkıntı olmaz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
kendim çankırılıyım ve hep burada olduğum için sıkıcı geliyor ama aslında öğrenci için iyi bence. Çünkü çoğu yer birbirine yakın olduğu için otobüs derdi olmuyor sadece kampüs uzakta ama onda da yurda bağlı kampüs oradaysa hemen dibinde ama yurdun merkezdeyse tek otobüse binip varırsın kampüse. genelde kafe ağırlıklı pek gezecek yer yok daha çok kendi halinde şehir. bir sorun olursa sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum.
Cevap
4Cevap
İyi bir üni
Hocalar gayet iyi eksiklikler mevcut hala bazı konularda geri üniversite hayatını çok daha iyi bir yerde geçirmeni tavsiye ederim kesinlikle kötü bir şehir değil ama lisenin devamı gibi hissedebilirsin.
Nasıl bir üniversite hayalin var eğlence si çok geç hayatı olan renkli bir şehir gibimi?
Hayır normal okunabilecek düzgün bir üni yeter ODTÜ falan beni aşar 😅
Üniversite yi bilmiyorum ama sakın bir şehir küçük şirin
Yani bölümün sağlamsa okunur ama şehir boş yani pek bı üni hayatın olmaz
Türk Dili ve edebiyatı bölümünü düşünüyorum
Google yorumlara falan baktım dediğin kadar kötü değil sanki bu okul 3.9puan 5 üzerinden
Aynı eğtim veriliyor di mi sadece bazıları daha köklü diye tercih ediliyor
Sen nereden mezunsun
Bilinen üniversite olması önemli değil bence çalışana her yer olur
Cankırılıyım cok sıkıcı bir sehir
Bu okul nasıl kampüsü eğitimi falan
Hiç gitmedim okula ama memletimde oldugu için cok duydum. Yani sehir olarak iyi değil.
orada okudum hic tavsiye etmem
İyidir herhalde...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?