Eğitim & Kariyer Ana diliniz gibi bildiğiniz bir yabancı bil var mı? seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Anadiliniz gibi bildiğiniz yabancı dil var mı Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ana diliniz gibi bildiğiniz bir yabancı bil var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Yok maalesef 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Hayır yok ama anadilim dışında ingilizce yi orta düzeyde bilirim. Yazılan çoğu şeyi anlarım ama konuşamam, konuşanı anlayamam, yazamam. 0 0 Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Anadilim Flemenkçe. 0 1 Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Flemenk tarzı bu sanırım Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 409 cevap paylaştı. Sırpça 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 615 cevap paylaştı. İbranice 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yok maalesef
Hayır yok ama anadilim dışında ingilizce yi orta düzeyde bilirim. Yazılan çoğu şeyi anlarım ama konuşamam, konuşanı anlayamam, yazamam.
Anadilim Flemenkçe.
Flemenk tarzı bu sanırım
Sırpça
Yok keşke olsa
İbranice
Rusça
Türkçe 😅