Özel eğitim kurumundan mezun olmuştum. Tekrar verirler mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
E devletten al kanka resmi olarak istediğin yerde kullanabilirsin
Orijinal diplama istiyorlae sanırım. Bide ay delircem lise son sınıf karnem lazımmış. Ulen kim karne saklıyor? Bide o e devletteki diploma geçerli olur mu sanmıyorum
İyi misin oradaki diploma mühürlü resmi bir belge orijinal diploma her yerde de geçerli
Son sınıf karnesi de istiyor. Onu nerden bulucam yaa! E devletten çıkıyor mu o da? 😂
Son sınıf karnesi ne kanka kafaları mı güzel bunların?
Vize için istiyorlar ben de şok oldum
Onu bilmiyorum ya açıkçası da vardır herhalde oda e okul mu ne vardı
Hangi ülke
@Hellohello123 Kanada
@Hellohello123 Öğrenci vizesi başvurusu için lise diploması ve son sınıf karnesi lazım. Bunları e devletten çıkarabilir miyim ve geçerli olur mu?
E devletten alabilirsin diplomani aynı gecerliligi var sitedigin yerde kullanabilirsin
Diploma verilmez ama okulu bitirdiğine dair belge alabilirsin
E devlette gözükmesi lazım
Ama bk var gibi diplama istiyorlar işte. Hem de kopyası değil orijinali. Lise işte bu üniversitede değil ne halta lazımsa 😡
Sakin ol. E devlette vardı olmazsa kurumdan da tekrar verirler.
Orijinal diplama istiyorlae sanırım. Bide ay delircem lise son sınıf karnem lazımmış. Ulen kim karne saklıyor? Bide o e devletteki diploma geçerli olur mu sanmıyorum
Ne karnesi o nereden cıktı? Bunları hangi firma istiyor ne iş için?
İş için değil vize için
Öğrenci vizesi başvurusu için lise diploması ve son sınıf karnesi lazım. Bunları e devletten çıkarabilir miyim ve geçerli olur mu?
osym hesabında kayıtlı değil mi lise diploması
E Devletten ulaşılabiliyor du sanırım
Verirler geçici diploma
Öğrenci vizesi başvurusu için lise diploması ve son sınıf karnesi lazım. Bunları e devletten çıkarabilir miyim ve geçerli olur mu?
E devletten karne olur ama mezun olduğun okula git okul müdürü halleder
Pazartesi son diyor ben yeni öğrendim ve bugün yarın pazartesi kapalı seçimden dolayı da
Zor yani okuldan alıcaksın
Okuldan nasıl alayım pazartesi son diyor bugün yarın pazartesi kapalı benim de dün gece haberim oldu karneden
Bilemedim müdüre ulaşmaya çalış sisteme girip veriyorlar
Müdürü nerden bulacağım kaç sene olmuş? 😂 Gitmiştir bile kurumdan bence o adam. Özel ya sürekli yer değiştiriyoralr
İşte kim varsa özelse daha kolay aslında netten ulaşırsın arayıp
İsmini soyismini hiçbir şeyi hatırlamıyorum
4 sene oldu ben mezun olalı
İnternette yok mu sitesi okulun ordan bak
E devlete bı bak
Mezuniyet belgesi geçerlidir.
Son sınıf karnesi de istiyor. Onu nerden bulucam yaa! E devletten çıkıyor mu o da? 😂
E okula sisteminde vardı kuzu
Bence okur cunki devletin QR KODLU BELGESİ
Peki son sınıf karnesini de çıkarabilir miyim ordan? 🥺🥺🥺 Pazartesi son diyor daha yeni öğrendim ve kimse de karnesini saklamaz yani
Bilmiyorum kuzumda e okula hala görebiliyorsunuz dene bak😂😂
Verirler
Aslı gibidir diye bir damga basıyorlar diplomaya, orjinalden farkı yok.
Bilmiyorum bi bak, isteyenler kim anlamadım.
Vize başvurusu için
Öğrenci vizesi istersen karne de talep ederler tabii ki :D
Çok saçma 😟
Her neyse bunu e devletten ya da mezun olduğum kurumdan çıkartamaz mıyım
İkisinden de çıkarabilirsin.
İnşallah geçerlidir ve ikisini de kolaylıkla çıkarırım. Gerçekten eminsin dimi? İnan ki çok ama çok gerildim
Pazartesi son dedi çünkü. Ben dün gece öğrendim ve uzakta misafirliktetim. Eve gelir gelmez onu aradım. Çevrenden e devletten çıkarıp yaapn var mı? Gerci illaki olması lazım çünkü kaç kişinin Allah korusun evi yanıyor su basıyor vs
Google da bi ara sen kaybolan diploma yeniden alınır mı falan yaz. Orada açıklamaları oku.
Veririler ama yeniden okuman lazım kaybetmeseydin
Çok komiksin ya
Yaa ortam biraz gergin seçim falan biraz gerginliği alıyım dedim
E devlet de cikiyor mezuniyet belgen
Verir iste git