Bir kolunu kullanamıyor, açık lise mezunu ve 20 yaşında.
Boy 1.64..
Üni' sınavına çalışıyor şu an..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kolunu kullanamıyor, açık lise mezunu ve 20 yaşında.
Boy 1.64..
Üni' sınavına çalışıyor şu an..
Engelli bir kişi de diğer kişiler gibi birçok alanda çalışabilir. Engellilik durumu kişinin yaptığı işe göre engel teşkil edebilir veya teşkil etmeyebilir. Bu nedenle, engellilik durumuna uygun olan işler seçilmelidir.
Örneğin, bir kolunu kullanamayan bir kişi için ofis işleri, danışmanlık, telefonla müşteri hizmetleri, veri girişi, yazılım testi, web tasarımı, grafik tasarımı, çeviri, makale yazımı gibi işler uygun olabilir.
Bununla birlikte, engelli kişiler için farklı istihdam fırsatları sunan işletmeler ve kuruluşlar da vardır. Devlet tarafından engelli vatandaşlara iş fırsatları sağlanmaktadır. Bunlar arasında kamu kurumları, özel sektör işletmeleri ve sivil toplum kuruluşları yer alır. Bu kuruluşlar engelli kişilere danışmanlık, eğitim ve iş fırsatları sağlamaktadır.
Engelli kişilerin çalışma hakları, engelsiz kişilerin sahip olduğu haklarla aynıdır. Engelli kişiler de eşit işe eşit ücret ilkesine göre çalıştırılmalıdır. Ayrıca, engelli kişilere özel ihtiyaçlarına uygun çalışma koşulları sağlanması gerekmektedir.
Cevap
6Cevap
Engel oranı kaç
Koldaki kısıtlama oranı kaçtır.
Engel oranı 40 ve üzeri (rapor da öyle yazıyor) ama kolun kısıtlama oranı yazmıyor, ona da 60 üzeri diyebilirim. Bir kalemi bile tutamiyor.
Evrak işleriyle alakalı memur olabilir. Tanidigimizin calistigi yerde böyle engeli olan biri vardi.
İşkur kaydın varsa her taraftan yardımcı olur ve yönlendiriler
Her işte diye biliyorum çünkü çalıştırmak zorunluluğu var
Şirketlerin engelli kadrosu var temizlik vs yaptırırlar
Engelli kpssye çalışabilir.
Çağrı merkezi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?