AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
2 hafta vardı kpss ye ben bir soru bankası aldım benim hocam çözümlü bir kitap. Sadece o kitabı çözdüm ama benim temelim de var. 2 hafta o kitap sayesinde kpss de 20 ye yakın net çıkarmıştım. Sana tavsiyem temelin varsa soru bankası al çöz ama çözümlü olsun
3 tane var şimdilik temelim hem var hem yok gibi 5 net cikarabiliyorim ama her gün her gün ben 30 soruyu nereden bulacam 2 soru bankası daha en az almayı planlıyorum peki soru bankası önerin var mı
Konu konu ilerle bir de bir kitabı tam bitir diğerine öyle geç bence. Hem konuları tekrar edersin hemde bir konudan sıkılmazsın. Elinde 3 kitap var ya sen onları sırayla bitir eksiklik oldugunu dusundugun konuları daha cok coz googleden bile bakabilirsin, sonra yeni bir kaynak al ve onu da coz. Yani benim hocam çözümlü matematik iyiydi bence ama birçok yeri araştır bu öneri konusunda
Benim. hocam yenj nesil soruyor ya ben hiç anlamiyorum o sorulardan maalesef
Matematik de bu seviyeye nasıl geldin çok MH soru cozdun
Lise de temelimi güzel oluşturdum dersi derste dinledim bi de seviyorum mesela ben yks ye çalışırken de kpss ye çalışırken de sadece matematik soru çözdüm diğer derslere çalışınca sıkılıyorum diye 😅
Benim hocam yeni nesil ama zor değil ki
Valla bana zor geliyir yeni nesil soruları soru bana ben soruya bakıyorum 3 kaynak daha almayı planlıyorum sınav ayarinda bilindik kaynaklardan bir 20 yı görsem iyi olacak senin kaç puanın var kpssden
Ben Türkçe de batırdım genel kültüre de vaktim yetmedi 18 buçuk net yaptım sonuç olarakta 74 aldım kpss den 😅
Önlisansa girdim bu arada
Tarih coğrafya yapsaydın atanbilme ihtimalin vardı ben de lisansciyim
Coğrafya bilgim hiç yok sevmiyorum da. Tarihi de lise bilgimle yaptım keşke düzgün çalışsaydım rahat 85 alabilirdim atanırdım da
Senin kaç alman gerekiyor
Cograyayi bayram meral dinle seversin bence tarihi de ramazan yetginden dinle ve biraz araştırmayı sev sadece matematikle 74 iyi almışsın matematikten yeni nesil sorulara hiç aklım ermiyor iyi ki diuirum tyt öğrencisi degilim 😂
Benim de 85 civaru almam gerekiyor atanmak için yas da 31 bu yaşı alan yerleri tercih etmem gwrekiyor
Anladım umarım alırsın senin bi de bu sene sınav şimdiden başla çalışmaya
Yok ben seneye girecem ama. simdiden başladım
Ha iyi yapmışsın 😄
Oyle ya 😂 matematik. ve tarih iyi değil erken kalkan yol alır en azından matematiği iyilestirelim tarih de biraz geliştirelim bu ikisini halledersem iyi olur zor çıkarsa diue de ona göre hazırlık yapıyorum bol soru görmem lazım ama o kadar kaynak yok sanki
Aynen bol soru şart, konuyu daha iyi öğreniyorsun bir de deneme çöz bolca
Deneme de alcam sen benden avantajlı gibisin çünkü mat var tarihi felan halledersin bencr
İnşallah ya çok isterim atanmayı da bakalım hayırlısı
Atanırsın atanırsın katiplige mubasirlige falan basvurdun mu açıktan alımlarda
Yok basvurmadim
Onları da takip et atanırsın belki halk eğitime gidip stadart türk klavyeso eğitimi için basvur belge al sonra adalet Bakanlığı'nın ilanlarini kontrol et
Teşekkür ederim ben bakayım bi bunlara 😄
Bak bak ilan veriuorlar en az 70 puan falan şu an da aljm var sanki ama emin değilim
Rica ederim ayrıca umarım atanırsın ilanlardan da haberiniz olmuyor
www.ktu.edu.tr/.../4bsozlesmelipersonelalimilani bu ilana da bak belki işine yarar
Aynen hiç haberim olmuyor bi de bazen bakıyorum hani bölüme bakıyorlar ben tıbbi laboratuvar mezunuyum başvuru yapamıyorum bazı şeylere. Öyle olunca da kendi alanıma odaklandım
Sana bir link atayım da onu da takip et
Olur at
www.facebook.com/.../?ref=share&mibextid=NSMWBT
Buraya ilanlar dusebiliyor buradan çok ilan goryyirum ama puan tutmuyor
Zabıta diyor
Sen bak ilana orada biri çok ilan paylaşıyor sayfayı takip et sonra aşağı doğru az in anlarsin
Ha tamam teşekkür ederim 😄
Kamu personeli alım ilanları yaz Google ilk linke tikla
Ya benim sıkıntım şu bölümüm hiç bir şeye uymuyor polislik askerlik oluyor onları da istemiyorum mesela
Yok sen katip veya mubasir veya zabıta memuru olursun tarih yapsan duzden de atanabilme ihtimalin var bence
Yani bilemiyorum ben yine arastiririm
Arastir araştır bir şey olur illa ki ilan geliyor çok