Neleri arasitmam neleri bilmem (beceriler vs olarak) gerekiyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle alabında uzman ve çok tecrübeli ol an lazım. Yoksa piyasaya kendini kabul ettirmen çok zor. Ypacağın işte müşterileri de ihtiyaçlarını da iyi bilmelisin ve de bağlantıların da iyi olmalı.
hiçbir şey bilmiyorum denemek istiyorum sadece küçük şeylerle baslayabilirim mesela logo takvim vs tasarimi
Çok kazanamazsın o şekilde. Bir firmaya girip profesyonel çalış az maaş al ama işi öğren kısa sürede tecrübeni edin ve aonra tek başına çalışırsın
Hmm ne firmasi mesela somut bir örnek olsa anlarım bunu
Ne iş yapmak istiyorsan onun üzerine. Eşantiyon malzeme diyorsun ya hani, o bile bir örnek
Bilmiyorum tam bilgisayar mühendisliği okuyorum bununla alakalı pek bilgim yok yeni bir şey denemek istiyorum tasarim gibi birseyler
Yazılımmüzerine geliitir kendini ve bununla alakalı bir firmaya gir çalış. Denizcilik veya havacılık üzerine olabilir sektör.
Ama yazılım sıkıcı ve zor basaramamaktan da korkuyorum ben bode çünkü ailevi ve özel bikac sorun yaşadım diye derslerden kaldım ben başka Alana yonelirsem geçer diye düşünüyorum Şu an
Ailevi sorunlar geçmez kolay kolay ve yazılım zevklidir ben seviyorum en azından. Peki seninnistediğin nasıl bir şey
Aa yazılımcı misin
Ben o kadar farklı bir şey istiyorum ki bu da ne istediğimi bilmediğim anlamına geliyor bir şey secemiyorum
Tam olarak yazılımcı da diyemem. Her iş var nerdeyse. Frelancer olarak çalışıyorum. Gemi sistemleri servis devreye alma. Elektrik mekanik elektronik yazılım hepsi var
Anladim ne gzuel
Bende mesela dersleri anlamiuirdum ama kursla anlayabilmistim biraz daha iyi şekilde sadece sıkıcı geliyor bana uzun uzun kodnyazmqk ve daha önemlisi bir mantıgin olmaması ya da tecrübem yok diye öyle olmuş olabilir
Fazla şey mantiksal yani algoritma veriyorsun calisiyo yani saçma nebileyim sikici
Zaten bunu ilgi çekici bulmuyorsan yapacağınniş değil. Ayrıca öyşe uzun uzun kod yazma diye bir şey yokki. Elind ebir kalıp oluyor zaten onunnüatünden ufak değişikliklerle yazılım kopyala yapıştır değiştir kullan şeklinde ilerliyorsun
Hmm ama o seviyeye gelmedim ders alıp birakiyorum ben hep
O halde yanlış yoldasın demektir. Gerçekten ilgi alanına öre yol almalısın. Ne yapmak istiyorsun karar vermelisin ama her türlü çalışman gerek yani başarının anahtarı çalışmak
Evet ama neyi seviyorum nasıl anlicamki
Bana birseyler yap dediler düşünmek yerine o yüzden şimdi freelance düşünüyorum
Freelancer bir çalışma biçimi bir meslek değil 🙃
Birseyler calisinca anlicam ama
Siz kadınlar evlenince çalışmayı bırakıyor zaten o nedenle evlenince de yapabileceğin bir meslek seç
Evlenince niye burakiyom ki cakismayi
Çoğu öyle zaten ama güzel bir kızsan bırakma çalışmayı bebim gibi erkeklerin görüşünde olmalısın 🙃😊
Ben evde kalmayi sevmiyorum sosyallesmesem insan gormesem ölürüm
Bence de evde durmamalısın 🙃 umarım giyim zevkin bebim gibi erkeklerin hoşuna gidecek şekildedir
Sende ne varmış acaba bu kadar ovduyune gore)
Ahh ben aslında senden bahsediyordum ama beni mi merak ettin. Evet biraz doluyum
Aa iftira alıyorlar bana imdatt
Ya ben başka şey konusuyodum neara böyle oldu
bir şey diyimmi bende bunu düşünüyoddum galiba içimizde bu var gerçekten çekime kapılıyoruz. Şikayetçiysen devam etmeyelim ama ilgi çekici bulduysan sende o halde daha ileri gitmeliyiz 😊
Ben bugün bir Proje aklıma geldi onu denicem simdi teşekkür ederim konuşma için tkp e aliyom
Evet Freelance çalışıyorsan riskli. Bunun için freelancer sitelerini kullanabilirsin aracı olarak
Ne gibi mesela
Bionluk sitesi var Türkçe olarak İngilizcen varsa Freelancer. com var vs..
O siteler biliyom bunları kastetmiştim zaten sıkıntı çıkar mi diye
Yok ben yıllardır ordan iş alıyorum sorun çıkmadı hiç.
O zaman wpdan konsalim 😂😂
Wp olmaz ama özelden olur sjsj
Bebiss 😘konsuyoz suan😅
Sen miydin manyak hdjsjs
Evet başka kim olabilir 🤪
Bazen olabiliyor
Neye dikat etmeliyim