YKS de bu aralıkta bir sıralama istiyorum, ayt netlerim 50-55 bandında. Bu netler geçen senelere baktığımda, bu netlerle istediğim sıralama geliyor. Tabi bunda obp ve sınavın kolay veya zorluğu etkilide oluyor. Benim obp notum 88. Kalan 1.5 ayda ayt netimi 60 yapabilir miyim? Ve bu sıralama olur mu?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de zamanında 50 bin yapmıştım. Ama şimdiki aklım olsa sözelden girmezdim. İstersen sözelde 1. Ol hiç bir şey fark etmiyor. Doğru düzgün bölüm yok
O sizsiniz, matematik yapmıyorsam neden boşu boşuna vakit kaybedeyim?
Ben de öyle diyordum işte sonuç : iyi bir sıralamaya rağmen eldeki diploma ile yaramıyor. 2. Olsam ne değişecekti ki hangi bölüm bana söyle şakkk diye iş bulan kim var sözelden?
Bu okuduğun üniversiteye ve meslek grubuna göre değişir. Ayrıca diğer alanların %100 garantisi olduğunu kimse söyleyemez. burada bunu tartışmak için soru sormadım, emin ol araştırmamı yapmışımdır.
%100 garantisi olan bölümler var. Tıp gibi yazılım mühendisliği gibi. ancak sözelde öyle bir şey yok. Ben bilmiyorum
Abicim, iyi niyetle yazıyorsun ama anlamakta istemiyorsun. Ben sözelciyim diyorum, senin bana dediğin meslek gruplarına bak...
Sen de anlamıyorsun kardeşim. 4 yılını çöpe atacaksın sonra işsiz kalıp pişman olacaksın. Yapma ! 4 sene boyunca gidip garsonluk yapsan ayda en az 10 bin alırsın. 500 bine yakın paran olur. Zamanla da yükselirsin ustalaşırsın farklı şeyler yaparsın.
Hee ben hobi olarak okuyacağım babamın parası çok diyorsan onu bilemem tabi
Ok.
Kanka o netleri nasıl yapıyosun ya
Kendimi övmek için değil kesinlikle, sözel hafızam baya iyi benim. Neredeyse çoğu geçmiş yıllardan aklımdan kalan şeyler. Onlarla maks 45 oluyor netim. Ama şu an daha sıkı çalışmam lazım
Ya ben o neti bile yapamıyom hep eksik olduğum konu çıkıyo neye nasıl çalışcağımı bilmiyorum 60 bin hedefim
Bi de tyt ayt deneme önerir misin 😞 bu arada netlerin bence gayet iyi saha da artırırsın
Aşkım benim tyt berbat, Türkçe ve sosyal çözebiliyorum. Eğer yapabilirsem en fazla 5 mat oluyor, birkaç tanede fen. Tyt için fazla hâkim değilim. Ayt de sos 1 için üç -dört-beş baya iyi bence. Sos 2 için de çap yayınları ve bilgi sarmalı aldım ben. Ama çap yayınları aşırı zor. Almaya gittiğinde seviyeni söyle, onlar mutlaka yardımcı olur diye düşünüyorum. Bu arada başarılar diliyorum, umarım hedefine ulaşırsın.
Çok teşekkür ederim de aynı durumdayız tyt de hdkdjsjj
Türkçe netin kaç peki son olarak
Ayrıca sözelde sıralama yapmak, sayısal ve eşit ağırlığa göre hayli hayli kolay. Kalan zamanda iyice sıkarsan olur bence.
Haklısın konularım bitti sayılır zaten sadece biraz eksik var
Türkçede 30-35 net yapıyorum, eğer dil bilgisi yaparsam 37-38 falan oluyor
Paragrafı bu kadat yapıyosan çok iyi bence
Tek Türkçem iyi, sosyalde beni düşüren şey tyt coğrafya maalesef.
Aynen öyle ya ama çıkmış sorulara baktığında denemelerden daha kolay
Denemeler sırf kaliteli ve zor yapacağız diye aşırı saçmalıyorlar. Ben mezunum bu arada, 2022 de sınav denemelerden baya baya kolaydı. Bu her sene neredeyse böyle oluyor. Sınav anında stres yönetimini iyi yaparsak her şey olur
İnşallah başarılar diliyorum ben de
Umarım olur
Olmaz mı yanı