Eğitim & Kariyer Erciyes tıp mı yoksa Bilkent uluslararası ilişkiler mi? ninjago Takip Et Xper 4 Yaş: 124 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Erciyes tip Bilkent uluslararası ilişkiler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erciyes tıp mı yoksa Bilkent uluslararası ilişkiler mi? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
90sboy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tıbba alternatif üretiyorsan tıp yazmamanı tavsiye ederim çünkü okuması kazanmaktan daha zordur.. İdealize olmayı, tam konsantrasyonu gerektirir..Bilkentte de iibf tercih edilecekse öncelik mutlaka iktisat olmalıdır, uluslararası değil 0 0 Yorumla
KırmızıBeber48 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bu bi soru olmamalı tabiki tıpUluslararası ilişkiler mezunuyum bölüm güzel. Okul bitince bu ülkede asla karşılığını alamazsın. Tıp oku dil geliştir başka ülkeye git 💯 0 0 Yorumla
ayseamann Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl biri sayısal biri eşit ağırlıkta ha bana sorarsan bilknet 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 343 cevap paylaştı. Okumanın cidden yaşı yok 121 yaşında 0 0 Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 667 cevap paylaştı. Bilkent Endüstri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tıbba alternatif üretiyorsan tıp yazmamanı tavsiye ederim çünkü okuması kazanmaktan daha zordur.. İdealize olmayı, tam konsantrasyonu gerektirir..
Bilkentte de iibf tercih edilecekse öncelik mutlaka iktisat olmalıdır, uluslararası değil
Bu bi soru olmamalı tabiki tıp
Uluslararası ilişkiler mezunuyum bölüm güzel. Okul bitince bu ülkede asla karşılığını alamazsın. Tıp oku dil geliştir başka ülkeye git 💯
biri sayısal biri eşit ağırlıkta
ha bana sorarsan bilknet
Okumanın cidden yaşı yok 121 yaşında
Bilkent Endüstri
Tıp tabii ki
tip seç
bilkent