Disa donuk biriyim
Resim el becerisi gibi yeteneklerim var genetik)
Bir isten çabuk sıkılırım ilgi alanlarim değişir genelde
Iletisimi ve insanları etkilemeyi ÇOK severim birseye mantiksal değil duygusal bakarım yani bir şeye anlam yuklemeyi ve hafife almamayi severim (insan is çevre vs olabilir bunlar)
Düz mantık insanı değilim kısaca (mühendislik okuyorum şu an çünkü ve bu konuda zorluyor beni bolumumu degisicem)
Yaşam kocu (ama bunun için 30+olmaliyim)
Tasarimci
Management (Türkçesi sanırım yonetici)
Isletme
Ekonomi
Turizm
Yorumda belirtiniz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaşam kocu (ama bunun için 30+olmaliyim)
:)
O zamana kadar bir bölüm okumaliyim ama ben)
mühendisliğe devam etmelisiniz
Bilgisayar mühendisliği okuyorum cook sikici
mezun olunca maaş sıkıcı olmayacak ama naber
Mezun olabilsem evet ama sıkıcı geldi bana
ikizler kadını sanırım :D
Aa sok oldum nerden anladın 😱😱😱😱
:D :D :D :D hissettim ancak ikizler kadını bu kadar çabuk sıkılır allah kuvvet versin sevgiline :D
Sevgilim yok sjsjjs
Ya ama ban bi bölüm bulun nolur
devam et demek boşuna olur nasıl olsa iki sene sonra ondan da soğuyacaksın kendin seç
Biraz konussak yani birkaç soru sorarsan anlarım ben kendim bilmiyorum
ne anlıyorsun pardon kafam karıştı ha her işten anlarım abilerdenmisin o zaman gerek yok onlar hiç bir şeyden anlamıyorlar tecrübe ile sabittir
Hayir ya diyom ki biraz konussak sorular sorular mesela bu is boyledir yapabilir misin gibisinden
Dün ve bugün biraz düşündüm
Ticaret ve tasarimin bulustugu bir meslek aktif yaratıcı bir is hayatı tam benlik bence)
Hangi meslekler bunlar peki yardımcı olurmusun😚😚
endüstriyel tasarım mühendisliği (buna 1 yıl veriyorum sonra pofff sıkıldın)
🥲🥲ama yaaa
Marketing nasıl acaba
al daha okula başlamadan değişti ohooooo
Abi niye öyle diyon😭
yahu ne diyeyim ben gerçekçiyim
Zor bir donemdeyim yani cidden ailede baskı var ben napicagimi bilmiyorum
işte şimdi geldik ana konuya, bence sabırlı davranıp dilediğin eğitimi alıp ekonomik özgürlüğü eline alıp hayatına profosyonelce devam etmeni
🥺ama haklısın biliyorum ben okuduğum sehiri degisicem ve başka şehirde okucam (orada da benle okumak istiyor gerçi annem bilmiyorum ki annemi basimdan nasıl edeyim ve bu hayata atilayim artık sevgilim olsun çevrem olsun)
Bir bölüm secmeliyim ki yurtdışına gitmek için diplomam olsun is bulmam için diplomam olsun
elbette bak doğruları görmeye başladın, aman be boş ver gelrise gelsin sonuçta annen, sevgilinide yaparsın istediğin hayatı da yaşarsın
Az önce kavga ettik annemi hiç bilmiyorsun çok kötü bana karşı ve özgüvensiz biri sevgi veremedi bana buna göre ondan kacmak ve kurtulmak istiyorum Anlatilmaz yasanir
Mutlusun diyelim bunun yüzü neden guluyor acaba deyip hayatın hakkında herseyi öğrenip biriktirip sana karşı ilgi bekleyim vermediginde ya da birseyi reddettiginde ya da genel sadece keyif öyle istediği için sana karşı bunu kullanıyor hakaret ediyor erkek arkadaşım kankam vs vs çevrem olmasın diye baskı yapiyor
Ve bu baskı altında ben kendimi bulamıyorum hayatı sevemiyorum zindan hayatı resmen bu :(
İç mimar yapı dekorasyon tam senlik
Mimarlik sıkıcı değil mi peki😒
Yoo çok zevkli meslektir ha resim çizmişsin ha ev dekore etmişsin ha aynı şey üstelik mimarlık kinetik bir meslek durağan değil hareketli bir iş takım işi
Bana da öyle diyor biri ama şey işte ev certoju yani plani işte herneyse o sikici
Ben bunu biraz düşündüm dün bugün
Tasarim ve ticaretle alakalı bir meslek bana göre iyi olur sanki
Ve bu iki alanin birlestigi şey ne olabilir sence 😊😊
Aklın yolu bir işte söylediğime geldin🙃iç mimarlık tabiki de🙂bir düşün 10 kişilik bir ekipsiniz bir iş aldınız bir villanın içini ve peyzajını, apartman dairesini, veyahutta bir şirketin bölümlerini, herhangi bir işletmenin, mekanın, kafe, restoran, bar, otel vs içini tasarlıcak dekore edeceksiniz. Bundan güzel eğlenceli iş mi olur parası da güzel ✌️
Peyzaj yapmayı sıkıcı buluyorum ama ben
Yaa aman sende be üff her şeyi sıkıcı buluyorsun😆bulmazsın bulmaz zamanla seversin🫠
Ciddi mi el yeteneğim var ama nasıl desem ya insanlarla konuşmayı ve özgür olmayı seviyorum konuşmayı falan özellikle yabancı dilde
Birseyi pazarlamayi da severim bence çünkü bilgisayar mühendisliğini bu yüzden secmistim online birseyler pazarlamak wev tasarim icin
Inek öğrenci olmak istemiyorum çünkü yapamıyorum öyle çok depresyona giriyorum öyle olunca ayrıca evde baskı var bundan kurtulmak istiyorum artik
He öyle desene senin ki sıkılma değil zaruret o yüzden istihdam alanı yüksek bir önlisans programı işini görür
Türkçem o derecede iyi değil azerbaycanliyim tam anlamadim istihdam zaruret falan (
İstihdam: iş alanı, çalışma alanı, elemana ihtiyacın fazla olduğu sektör
Zaruret, Zorunluluk, şartlar, koşullar gereği zorunda olmak mecbur kalmak
Yani ne yapmalıyım ben
Nerde yaşıyorsun sen azerbaycanda mı türlşyede mi
Online diye azerbaycanda yim
Azerbaycan'daki üniversiteleri bilmiyorum
Ben turkiyede okuyorum zaten
Aşçılık oku 2 yıllık
Asci olamam ben
Dovmeci olurum daha iyi)
Tasarim ve ticaretim birlestigi bir şey istiyorum bi de yabancı dil iletişim falan filan
Moda tasarımı o zaman
Ayy hep bana moda tasarimi yap derlerdi kucuklugumden beri
Ama hangi bolume giriyor bu üni icin
Moda Tasarımı bölümü
Bölümün adı bu