Cümleyi alta bırakıyorum, NaCl çözeltisi içinde olan etanol mu, yoksa sayılan tüm maddeler çözeltiye mi enjekte ediliyor ksdjgodk NaCl çözeltisinde etanol olamaz dedi arkadaşım ama algılayamıyorum cümleyi
For the implantation procedure, female F344 Fisher rats were anesthetized via intraperitoneal injection of ketamine hydrochloride (75 mg/kg; 100 mg/ml ketamine HCl; Abbott Laboratories), xylazine (7.5 mg/kg; 100 mg/ml Xyla-ject; Phoenix Pharmaceutical), and ethanol (14.25%) in a sterile NaCl (0.9%) solution.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İmplantasyon prosedürü için dişi F344 Fisher sıçanlarına intraperitoneal ketamin hidroklorür (75 mg/kg; 100 mg/ml ketamin HCI; Abbott Laboratories), ksilazin (7.5 mg/kg; 100 mg/ml Xyla-ject; Phoenix) enjeksiyonu yoluyla anestezi uygulandı. Farmasötik) ve etanol (%14.25) steril bir NaCl (%0.9) çözeltisi içinde.
Google translate 😀
@kissmemore No comment 🌞🧸
IJASOUGFASJPIHFASFHOUAS abi o kadarini ben de yapabiliyordum ama sagol bu dev hizmet icin
Google akademik kullan 😂 anlık yazdım ne demek fetusler ile işimiz yok yani
bu rahim duvarına girmek için uygulanan anestezik maddelerin kg başına ne kadar enjekte edileceğini yazıyor da sen ne yapacaksın
Balıklara rakı sofrası kurmuşlar olom
hani bana
ben hazırlamadım akvaryumdaki sofrayı, hazırlayana sor
akvaryumdaki tüm balıkları yersem bu cümleyi anlayabilecek kadar aklım olur mu
yok olmaz