3 aylık bir iş yerim var sermayem bitti psikolojik olarak bende bittim bu durumu daha önce yaşayan var mı nasıl bir yol izlenmeli?
Cevabın nedir?
+1 yıl3 ayda eşler yürümüyorsa bence de yürümez diye düşünüyorum.
Çünkü sanırım işi açarken düşünmemiş, plan yapmamış, para kazanabilme olanaklarını düşünmemiş, hatalar yaparak daha çok para kazanırım umudu ile iş yeri açmışsın.
Hali ile masraf, zaman kaybın olmuş bu da seni hem maddesel , hem de manen çökertmiş.
Yapman gereken bir kaç şey var bana göre zaten bazı arkadaşlar yazmışlar.
Ya işyerini devredeceksin, para kazanabileceğine gerçekten inanıyorsan ortak bulacaksın ya da para kazandırmayı kolaylaştıracak şeyler yapacaksın.
Hangi sektör üzerine iş yapıyorsun bilmiyorum.
Örneğin pizzacıları düşün ya da mağaza sahiplerini adamlar ne yapıyorlar?
Reklam yapıyorlar.
Kapılara el afişleri bırakıyorlar.
Buna benzer şeyler ile müşteri çekip para kazanma yolllarını kolaylaştırıp, müşteri çekebilirsin.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
sıkıntı. en az 6 ay zararına çalışıyor işyeri
05 Yorumla
Soran+1 yılherkes aynı yorumu yapıyor fakat ben biraz sabırsızım sanırım şu zamanlar en problemli zamanlar.
Soran+1 yılmalesef. zaman ayırdığınız için teşekkürler:)
+1 yılbir işyeri en az 5 ayda düzene girer, ve bu 5 ayı karşılayacak sermayen olmalıydı. bittiyse de yoğun harcama yapmanı gerektirecek bir sektörse ya borç bulup zarar etmeyi göze alırsın ya da kapatırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAjansın izmirdeymis içimden keşke İzmir olsa diye geçiriyordum. Adını verebiliyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılh&b model ajans
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
93Cevap
+1 yılDuyduğuma gore model ajansi acmissin yoluna koyman için elemanların iyi olmali kelepir kişilerle ucuzdan anlasip yolunu bulmalisin ama tabi isletme okumadiysan arz-talep dengesini mali olarak tuzluya geliyorsa kaynaklar ini arttitmali veya da reklamini arttirmalisinki isnolanaklarin artsin
20 Yorumla
+1 yılEnaz 1 sene de oturur. Yapılan bir araştırmaya göre yeni kurulan işletmelerin çoğunluğu ilk 2 senede zor bir süreçten geçiyormuş.
ATO'nun yaptığı bir istatistik bu!. Patron havalarından çok işçi gibi çalışıp gerekirse özveride bulunmanız gerekiyor.
Sektörünüze göre müşteri portfoyu oluşturmak açısından bol bol keşif yapmakta faydalar var.
Yakın çevredeki rakiplerinizi tanıyın pazar araştırması yapın.
Mümkün olduğu sürece giderlerinizi azaltın. Hangi sektördesiniz?14 Yorumla
Soran+1 yılvalla her patron kendi iş yerinin işçisidir gözüyle çalışıyorum kaldıki patron havalarına giricem mecburen gidrleri azalttık model ajansı işletiyorum fakat piyasanın durumu oldukça karışık allah yardımcımız olsun!
- +1 yıl
Ben yardımcı olmaya çalıştım yanlış anlaşıldım sanırım :)) Kolay gelsin.
Soran+1 yılyok olurmu öyle şey yanlış anlamadım çok tşekkürler:)
- +1 yıl
Rica ederim umarım işler istediğiniz gibi olur :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılajans işi ile uğraşıyorsun okuduğum kadarıyla. burdakilerden fotoğraf iste, kimseyi deşifre etmeden sana özelden yollasınlar, bu iş ile ilgilenmek isteyenlerden. belki hem senin hem başkasının işi görülür.
32 Yorumla
Soran+1 yılhmm çok mantıklı geldi aslında çok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılinşallah işe yarar.
https://baybarsaltuntas.com/blog/?p=53
Okumalısın burayı :)11 Yorumla
Soran+1 yılpaylaşımın için çok teşekkürler:)
- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn basit işletmeler bile 6 aylık idare edebilecek sermaye ile kurulur. Ortak bulmanı veya işletmeyi devretmeni öneririm. 3 ayda işleri oturtman mümkün değildi zaten olmamış. İşletme fakültesi ve ortak dersleri alan herkes ile ticarete bir şekilde bulaşmış olanlardan farklı bir yorum gelmez.
10 Yorumla
+1 yılben yasamadım ama çalıstıgım yer ihaleden aldı ve cok berbattı simdi işe 10 kisi çalısıyoruz yetisemiyoruz.. nekadar süre olacagını bilmiyorum ama o senin samimiyetine baglı mesela müsteriye güler yüzlü davran samimi davran düzgün calıs ileriye yönelik birseyler yap ozaman süper olur.. ve tasarruf etmesinide bilmelisin fazla gideri olamaması lazım dükkanın
10 YorumlaNasıl bir iş yeri? Konumu benzer iş yerlerine göre nerede? Mali planlama yapılmadan mı açıldı? Gerekli reklamlar yapıldı mı? Yeni bir iş yerinin en önemli noktası reklamın güzel yapılması ve %100 ün üzerinde müşteri memnuniyetini yakalamaktadır. Detay verirseniz ciddi anlamda neler yapabileceğiniz hakkında bilgi verebilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılmodel ajansı İzmir merkez internet sitemiz yapım aşamasında henüz mali planlama yapabildiğimiz kadarını yaptık çalıştığımız firmalardan olumlu dönüşler alıyoruz teşekkürler ilginiz için
- +1 yıl
Model ajansı ve sanırım mankenlik üzerine. Bu durumda ajans işi biraz riskli bir iş umarım adımlarınızı kontrollü atarsınız ve iyi bir yerlere gelirsiniz. Sadece modelliğe yönelmeyip cast ajansı tarzına yönelmenizi öneririm. Biliyorsunuz ülkemizde seri dizi yapma akımı başladı. Modellerinizin ya da oyuncularınızın hangi dizide yer aldığı önemli değil ilk etapta yeni yüzler oldukları için mümkün olduğu kadar insanlar tarafından görülmeleri önemli. Neden mankenlik bazında kalmanızı istemediğime gelirsek. Küçük mankenlik işleri asla iyi gelir getirmez. Büyük mankenlik işlerini büyük firmalar asla kaçırmaz. Tabi elinizde güzel mankenler varsa ve bunu piyasanın altında bir fiyattan sunup pazar elde etmeye çalışmıyorsanız. Eğer pazar elde amacınız varsa ve yeterince hırslı iseniz prestij i asla kaybetmeden her işin içinde yer edinmeye çalışın. İsim elde etmek ve tanınmak için zararına asla iş yapmayın ama maliyetine iş yapın.
reklam yaparsın reklam tutmadıysa yemeklerinin bir özelliği olsun mesela burgera patatesi için gidiliyorsa senin yerinede ne işletiyorsan onun için gidilsin mesela kumaşı iyi diye gidilsin yemeği için gidilsin yeterki gönülden yap işini Allah yardım etsin
11 Yorumla
Soran+1 yılamşn çok sağol allah hepimize yardım etsin!
+1 yılolur olur dert etme en iyi is kendi isindir devam et yilmak yok
23 Yorumla
Soran+1 yılValla bu yazı çok iyi geldi çok teşekkürler
- +1 yıl
baskasi icin gece gunduz kopek gibi calisip 3 kurus almak bizim gibi insanlara gore degil :D ben sifirdan baslayip suanda cok zengin olan insanlar gordum. kendi isini yapiyosun sende bir gun istedigin yerine gelirsin
Soran+1 yılvalla çok iyi yorumladın yıllarca sermaye için bunu yaptık kesinlikle boyunduruk altına girmek bana göre değil inş dediğin gibi olur allah hepimizin yardımcısı olsun
İş yeriniz ne üzerine bir çok iş yeri ilk yıl maliyetine zararına devam ediyor
çevede iyi bir reklam tanıtım yapmalısın, sektörün üzerine cvrende olmayan yenilikler getirmelisin
diğerininde olmayn farklı seyler sirlükasyon yapar20 Yorumla6 ay ile 1 yıl hiç kazanç bekleme ve cepten yiyecen... daha sonra insanlar seni tanıdımı işlerin acılır inş. Fakat arada kampanya falan yap zararsız olanında... :) haydi rast gele allah rızkını verir... :)
30 Yorumla
+1 yılBu sana bağlı ortalama 3 ay ila 6 ay arası değişiyor birde girmiş olduğun sektör önemli tavsiye edebilecegim el broşürü dene 3 kişi aynı anda farklı yerlerde dagıtsın iş çıkış saatleri veya insanların yoğun olduğu saatlerde. El broşürü hem az masraflidir hemde insanlara reklamı direk ulastirabilecegin bir sistemdir. Umarım işlerin yoluna girer. 3 ay zaman harcamissin bence ugrasmalisin emeğin boşa gitmesin
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı. İşyeri açmak kumardır, kazanmak da var kaybetmek de..
Ben daha çok risksiz şeylerden yanayım.. Şimdiye kadar attığım en yanlış adımda dahi koyduğum anaparanın % 20'sini falan kaybettim.. Hepsi o kadar..00 Yorumlaişin ne ile ilgili olduğuna göre değişir. mesela ben yüksek teknoloji geliştiriyorum. 3 yıldır cepten yiyoruz. hem madden hem manen çok zor bir süreç. senin işin ne ile ilgili?
08 Yorumla
Soran+1 yılallah yardımcın olsun zor! model ajansım var
- +1 yıl
çok yabancı olduğum bir sektör. gel çayımı iç yaptığımız işleri gör (kız belki davet eder de biz de mankenleri görürüz).
şaka bir yana da mankenleri nasıl topluyorsunuz? neye göre değer biçiyorsunuz? ajans olarak göreviniz tam olarak ne? iş bağlamaya başladın mı yoksa henüz manken arayışında mısın? bu arada model dediğin manken dimi? yani bu değil https://www.modelucak.net/
Soran+1 yılmanken evet :) linkteki değil başvuruyla çağırıyorum fotomodel manken hostes dizi oyuncusu reklam film dj ses sanatçısı barkovizyon fotoğraf sanatçısı podyum ses ışık ve ayrıca organizasyon hizmeti veriyoruz eğer izmirdeyseniz buyrun gelin siz bir kahvemi için:)
- +1 yıl
öncelikle internetin gücünü keşfetmende fayda var. hem internet siten iyi olmalı (SEO yaptır) hem de sosyal medyada boy göster. benimle aynı alanda faaliyet gösteren ve geçmişi 10 yıllara dayanan pek çok firmayı türkiyede bile kimse tanımıyorken, ben henüz geliştirdiğim teknolojiyi kimseye satmamışken bütün dünya benim şirketimi biliyor. takipçilerim fanlarım falan var :) bunun da çok büyük faydasını gördüm. senin işin medyayla daha da içli dışlı. bu kesin işine yarar. ikinci ve en önemli önerimse seni birileriyle tanıştıracak birisiyle tanış. sektörde eski birisiyle ;) bu da çok önemli. gerisi gelir zaten.
izmirden uzaktayım ama yolum düşüyor. kahveyi sen yapacaksan memnuniyetle gelirim :)
Soran+1 yılçok teşekkürler kahveyi ben yapıyorum yardımın olabilir diye düşündüm buyur gel:)
Soran+1 yılh&b model ajans ekleyebilirsin face ten oradaki telefon numaralarından ulaşabilirisn bana:)
+1 yılArkadaşım her yeni 10 işletmenin 9 u ilk yılını doldurmadan iflas ediyor. Ha ne zaman toplarım diyorsan işletmeni kurduğun sermayenin 3 katı yedek sermayen varsa ve işinde iyiysen 2 yıl sonra gelecek 10 yılını kurtarırsın
10 Yorumla
+1 yılreklamınızında düzgün olması lazım. insanlar sizi rahatça bulabilmeli.
14 Yorumla
Soran+1 yılsitemiz yapım aşamasında sağolsun 1 500 site yapılıyo güzel ülkemde:)
- +1 yıl
başladılarmı yapmaya. o paraya sitemi olurya :D ben yaparım sitenizi işler yoluna girdimi ödersiniz isterseniz böyle insanlara geçirmeleri hiç hoş değil
Soran+1 yılbitti sayılır tek tük bişiler kaldı valla insanlarda acıma duygusu kalmamış:)
- +1 yıl
şirket olunca öyle olurda bağımsız çalışanbirilerine yaptırmak lazm böyle işleri.
+1 yılbizim malesef 20 yıldır resturantımız var
1996 da açıldı :/ aslında 2 taneydi diğeri battı
buda zar zor ayakda duruyor elemanlar patronlar herkes bunalımda
ülkecek çok zor durumdayız :(
pirzolanın kilosu olmuş 75 tl :(22 Yorumla
Soran+1 yılallah yardımcımız olsun sorun piyasadan dolayı zaten allah büyüktür
- +1 yıl
bence sorun hep amcamın allaha küfür etmesi..
gerci babamda kufredıyo
gercı bende bugun kufrettım hep dinsizlikden bunlar
+1 yılDayimlar cafe açtı en az 2 yil düzene girmesi bir is yerinin. Allah yardimciniz olsun.
20 Yorumla
+1 yılBende İzmir balçova ata caddesinde açık parfüm bayiliği aldım. tabiki piyasa kötü ama kenarda para bırakmaman kötü olmuş, böyle iş yeri açıldığında ilk 6 ay için kenarda para tutman gerekirdi. Ben bol bol sosyal medya reklamı veriyorum maliyetide düşük ve etkiside oldu. Aslinda ticaret hayatında 4 mevsim bakacaksın, baktın olmuyor sağlık olsun
01 Yorumlahayırlı olsun öncelikle. Dükkanda beklemek yerine pazarlamaya yönelik şeyler yap mesela bir ürünün satışını yapıyorsan sahibinden. coma falan üyelik aç oraya da koy ürünlerini
06 Yorumla
Soran+1 yılahahahah fena güldüm :D
+1 yılSen şimdiden rehavete kapılmışsın. Daha pes etmen için çok erken. Ayrıca, düzene ne kadar zamanda gireceği konusuna gelince; ne iş yaptığınla ilgili. Paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım.
017 Yorumla
Soran+1 yılCast ajans manken dizi reklam fotomodel vs temin ediyorum
- +1 yıl
Bu sektörde tecrübe ve çevre çok önemli. Şöyle düşünmelisin aslında; Sen bir ajansa kayıt olacak olsan, hangi ajansı tercih ederdin? Bu soruyu kendine sor bir öncelikle.
Soran+1 yılkendimi tabiki kayıtlarda da bir problem yok gelirim yetmiyor sadece ben daha iyi olmasını istiyorum sonuç olarak 10 yıl modellik kariyerim var geride ayrıca neşe erberkin öğrencilerindendim
- +1 yıl
şu an peki kâr ediyor mu ajans? Yoksa nötr mü?
Soran+1 yılgelen gidiyor bana birşey kalmıyor ajans yiyor yani
Soran+1 yılkar yok!
- +1 yıl
Peki sana maddi olarak destek sağlansa, bu işi yapabileceğini ve kâr edebileceğini düşünüyor musun dürüstçe? Ayrıca ne kadar bütçe yeterdi?
Soran+1 yıltabiki izmirde benim ayarımda bir ajans daha yok istanbuldada sadece 2 büyük ajans 20 000 yeter di
- +1 yıl
Kendinden bu kadar eminsen kredi çekebilirsin. ya da güvendiğin bir kişiyle ortaklık kurabilirsin. Ben de ortak olabilirim bak:)
Soran+1 yılelbette eminim yoksa hiç bulaşmazdım bir ortağım var zaten:)
- +1 yıl
Senin şu an ihtiyacın olan tek şey, psikolojik olarak destek olacak kişiler:) Gerisi gelir emin ol.
Soran+1 yılne güzel söylediniz:)
- +1 yıl
İhtiyacın olan şeyi swn biliyorsun aslında:)
Soran+1 yılneymiş o?
- +1 yıl
Destek olacak birisi olabilir.
Soran+1 yılyapmayın allah aşkına bu zamanda para dediğiniz şey kardeş kardeşi birbirine düşman eder ki bunu zaten ben istemem objektif olarak bakarsak ilerideki konuşmalar iyi duruma gelmişsem ben para verdimde oldu vb :)
- 6 ay
Merhaba bana ulaşırmısınız
+1 yılOncelikle hayirli olsun ne is yapiyorsun bilmiyorum ama her iste en az 3-4 ay beklentin olmamasin anca duzene girer biraz sabirli ve atilgan olmalisinda.
10 Yorumla
+1 yılYılma çalış fikir üret hizmet üret. Boş durma. Boş durmaman azmetmen hatrına rızkın çoğalır. allah çalışkanı sever. Nasipse tutar gider.
Bu arada fotomodellik mankenlik dizi oyunculugu bunlar için tip mi fizik mi ön planda?24 Yorumla
Soran+1 yılinş çok teşekkürler. mankenlik ve fotomodelik için fizik önemli bir etken dizi oyunculuğu için ise yönetmene bağlı
- +1 yıl
Ben 183 boyundayım mesela tipte yerinde oldugu söyleniyor fitness ile uğralıyorum ancak saçlar çok seyreldi :) Mankenlikte saçlar önemli sanırım :( fotomodellik yaparım diyordum giyim magazalarında su bu hayal oluyor saçlar yoksa sanırım :) Birde yaş 25 ben 20 gösteriyorum :D
Soran+1 yılizmirdemi yaşıyorsun?
- +1 yıl
Ankarada yaşıyorum.
+1 yılSermaye bittiyse isin çok zorr fazla sürmez borç batagina dusersin kacis yok parali bir ortak bul aci ama gerçek
00 Yorumla
+1 yılvay be sitede böyle iş yeri açan insanlarda var demek helal olsun kız dicemde iş yeri açtığına göre benden büyüksündür saygılar abla :D
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler yaşım 24 abartmayalım:)
- +1 yıl
benden büyükmüşsün işte :D
Ne iş yaptiginizi soylerseniz yardimci olabiliriz..
03 Yorumla
Soran+1 yılMankenlik ajansı
Soran+1 yılTeşekkürler
Ne kadar deneyimlisin acaba bu çok önemli bilmediğiniz bir ssektör ise işiniz zor eğer öyleyse bilen birini işe alin sabirli olun düzelir inş
10 Yorumla
+1 yıliş yerinin faliyet konusu nedir? dükkan kirası nekadar? aylık net masrafın nekadar? dükkan lokasyonu ne durumda?
02 Yorumla
Soran+1 yılmankenlik ajansı izmirde 1200 alsancak merkez aylık gider 2500 buluyor
- +1 yıl
işyerini açmadan önce piyasa araştırması yaptınmı? göze alına bilir risk değerlendirmesi yaptınmı?
+1 yılihtiyaç duyduğumda internetten sana kolaylıkla ulaşabiliyorsam sorun yok.
10 Yorumlaİş ne önemli olan o? Tutan potansiyelli bir işse 6 aya kar getirmeye başlar. Ama amedeus iata gibi özel müşteri bekleyen bir işse uzun sürer kara geçmesi
01 Yorumla
Soran+1 yılModel ajansı
Iyide ne isi yaptiginizi da belirtseydinizya bizde ona gore degerlendirir yorum yapardik
02 Yorumla
Soran+1 yılmodel ajansı
+1 yılaylık ne kadar ciro yapıyorsun, aylık ne kadar sabit giderin var, ne iş yapıyorsun v. s
05 Yorumla
Soran+1 yılSorun orda şu an kendi kendini döndüremiyor ajans mankenlik ajansı hep cepten açalı 3 ay oldu tam
- +1 yıl
İşlerin düzeleceğine dair bir pırıltı görebiliyorsan kredi çekebilirsin. Tabi kredibiliten varsa.
Ancak işlerin düzeleceğine dair bir umudun da yoksa işyerini kapatman en mantıklısı.
Hiç olmazsa borç biriktirmemiş olursun.
Çünkü sen orada hiç bir iş yapmasan bile bir çok sabit giderin olacaktır.
Kirasıydı, genel giderlerdi, varsa personel maaşlarıydı, bağkurdu v. s
Ya da reklamın iyisi kötüsü olmaz deyip ajansındaki modellerden birisi aracılığıyla sansasyonel bir habere imza atacaksın:)
İşlerin açılacak.
Soran+1 yılkredi çekmek şu durumda mantıklı gelmiyor ayrıca sansasyon olayına glirsek kızlar yeteri kadar yapıyor onu zaten ajansımda bu tarz insanları barındırmam iyi değil aksine kötü bir referans avrupa standartlarında bir ajans profesyonel anlamda ben daha ileri nasıl taşıyabilirim onun peşindeyim
- +1 yıl
Peki o halde.
Olmadı sektörü değiştir falan diyecektim ama senin ideallerin başka.
Başarılar dilerim.
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılişyeriniz ne üzerine olduğu önemli bir faktör yiyecek içecek ile ilgili bir işletme ise memnuniyetle yardımcı olabilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılmodel ajansı
- +1 yıl
fikir yok :(
O işler zor sabır gerektiriyor, umarim düzene girer.
10 YorumlaBir yıl karın tokluğuna çalışırsın ikinci yıl yerin güzelse yaptığın işte tutuyorsa ufaktan kara başlarsın.. Umuyorum :)
12 Yorumla
Soran+1 yılİnş:)
en az iki sende bence 3 ay çok kısa bir süre bence melek yatırımcı bulmalısın
10 Yorumlaher işte bu var ilk başta kendi cebinden çıkar zarara girersin ama işler yerine oturunca iş yaptıkça para kazanır keyfin yerine gelir :)
10 Yorumla
+1 yılaltın kuralı atlamışsın. bir işyeri açarken 1 yil boyunca sanki hic kar etmeyeckmis gibi bir sermayen olması gerekirdi. allah bir kapı açar inşallah
10 Yorumla
+1 yılhayırlı olsun belli bir süre sıkıntılar olur tutunana kadar cepten yersin sonra işler düzelir inşallah
04 Yorumla
Soran+1 yılinş çok teşekkürler
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun...
Soran+1 yılhepimizin yardımcısı olsun inş çok sağol
- +1 yıl
aminn...
Gizli Üye(30-35)+1 yılTicarette kuraldır bu. iki yıl hiçbişey kazanmadan geçinebilecek sermayen yoksa başlamayacaktın acemisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSermaye vardı yetmedi haklı olabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılgiderleri azalt nakit akışını doğru yap
işyerinin reklamı için uyanık ol insanları kullanıp tanıttır işyerini
sakın tefeci filan düşünme hayatın kayar
birde rekabet ettiğin kişileri filan bir araştır
işin zor kolay gelsin10 YorumlaHayırlı olsun kısa sürede düzelir boş bırakma bu zamanda müşteri bulmak çok zor
01 Yorumla
Soran+1 yılbırakmıyorum çok teşekkürler
Bende kuafor dukkani acmayi istiyorum ama dedigin durumdan korkuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi sermaye gerekiyor bu yeter deyip yola çıkmamak lazım tecrübe konuşuyor:)
+1 yılhayırlı olsun öncelikle.. bence biraz sabretmelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Para & Ekonomi konusunda 697 cevap paylaştı. Bir süre sıkıntı yaşarsın sonra açılır açılmazsa batar zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılValla su serptiniz:)
Soran+1 yılİşletme ne üzerineydi?
benim 6 ay içinde düzene girdi müşteri topla et dükkanın düzenni kur sürüyor 6 ay
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız biraz aceleci davranıyorum sanırım
+1 yılen az 1 sene sıkıntı çekersin hangi sektöre katıldınız?
02 Yorumla
Soran+1 yılModel ajansım var
- +1 yıl
ismi ne acaba
+1 yılinternette face twiter vb raklam yap mekanını herkse tanıt ve ilgi çekmeye çalış
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Nasi bor isyeri actin hangi sehirde neresinde actin ne uzerineydi bunlari al ozele gel sen de psikolojik bunalimdan kurtul
02 Yorumla
Soran+1 yılİzmir model ajansı
en az 6 ay dostum sektör ne
14 Yorumla
Soran+1 yılmodel ajans
Soran+1 yılmodelim var aslında ama bana bağlı çok yok
gıdışat ıyı değilse kapat bence fazla zarar etmeden çunku çırpındıkça batarsın
018 Yorumla
Soran+1 yılGidişat kötü değil iş geliyor iş yapıyorum fakat yetmiyor buda beni psikolojik olarak kötü etkiledi
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılhaklısınız
Soran+1 yılkesinlikle piyasanın durumundan etkileniyorum bende
Soran+1 yılhaklısınız sanırım benim mükemmelliyetçiliğimden dolayı sorun yaşıyorum :/
Soran+1 yılevet aynen öyle!
Soran+1 yılmesela?
Soran+1 yılbenim işim modayla alakalı fakat firmalardaki bu ucuzculuk piyasayı bitiren malsef herşeyin herks kolayına kaçıyor dolayısıyla para dönmüyor
Soran+1 yılinş çok teşekkürler
+1 yılSektör çok önemli. Sektör neydi
12 Yorumla
Soran+1 yılmodel ajansı
- +1 yıl
Ben çok yabancıyım o zaman o işe.
ne iş üzerine bir yer açtığınız önemli 5-6 ay süreç ama ortamda önemli tabii
00 Yorumla
+1 yılİşyeri açtığın zaman 6 ay birşey beklemeyeceksin zulanıda ona göre hazırlayacalsın
00 Yorumla
+1 yılişyerinin faaliyet konusu ne. lokasyon nasıl. günlük ne kadar insan trafiği var, ürünlerinin kalitesi. hepsi bunda etkili
00 Yorumlane işi yapıyorsun bunun hakkında bilgi ver bakim belki yardımcı olabilirim...
04 Yorumla
Soran+1 yılmodel ajansı işletiyorum
bende niyetleniyorum nasıl zor bir süreç mi? benden daha tecrübeli olarak önerielerini bekliyorum :)
03 Yorumla
Soran+1 yılModel ajansı olarakmı?
Soran+1 yıliyi sermaye gerekiyor onu öğrendim yeter diyip çıkmamak lazım yola benim gibi düşünürsünüz sonra kara kara :) piyasanın durumuda içler acısı şu sıra iş yeri kurmak mantıklı değilmiş biraz beklemeni tavsiye ederim allah hepimizin yardımcısı olsun bol kazançlar
1 yılı gözden çıkarıcaksın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe diye model ajansı açtın ki anlamadım hem iş yaparsa nasıl iş yapacak
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yıl6 ay verin kendinize.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi