AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
almanca biliyorsun fransızca öğrenmen daha kolay olur.
Japonca ogren getirisi cok guzel oluyo. yok diyosan rusca
alanın çok önemli bu konuda ülke ticareti orta doğu rusya çin gibi ülkelere kaydığı için arapça, rusça ve çince çok ideal olur ki zaten 3 dilin var bunuda öğrenirsen ayakta kaparlar seni
Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ögrencisiyim :)
Bolumun ne is yaptıgını bilmiyorum sanırım cok cahilim :)
Arkadaşım rusça tavsiye ederim, günümüz şartlarında oldukça çok kullanılan bir dil, ingilizceden sonra dünyada en çok kullanılan diller arasında.
Eger büyük kazanmak, İstisna olmak istiyosan Portekizce. Ruscada olabilir - İtalyanca veya Fransızca dan bir yol olmaz
Rusça ile ispanyolcayı karıştır. Ruspanyolca gibi Saçma bişe oluyo ama. İş görür.
Tabiki Rusça. Çok ihtiyaç var Rusça ve Çince bilene
Fransizca ya da italyancayi rahat ogrenirsin isvecce de olur
Fransızca öğrenmelisin bence. Bende kursa gitmeyi düşünüyorum.
rusca öğren ingilizceden sonraki en yaygın dildir asyaın bile yarısı konuşuyor rusça şart artık
ablacım sen naptın ben 3 yıldır ingilizceyle baş edemedim 3 tane dil biliyon daha da istiyosun allahın hakkı bile 3 zorlama bence D:D fransızca olabilir ama çok cool geliyo başta sabretmen koşuluyla inanılmaz zormuş:D
Farkli diller ögrenmeye calismayi seviyorum sadece :)
Kesinlikle Rusça, coğrafya olarak büyükler ve oldukça fazla ülkede bu dil konuşuluyor.
Fransızcayı çok severim. Ben de fransızca alcam ben fransızca derim.
Bu aralar fransızca moda bana kalırsa çince ya da japonca öğren
çince ilerleyen zamanlarda çin dünyanın hakimi olcak gbı gozukuor
Fransica İspanyolcaya çok yakin rahat ogrenirsin
Peki ya italyanca?
Evet İtalyancaya da yakin
mesleğin ya da okuduğun bölüm ne
Visual communication design ögrencisiyim :)
hmm bunda belli bir şey yok yani mesela otomotivde almancadır vs ya o yüzden en çok hangisine ilgi duyuyosan onu seç bence rusça
arapça öğren nasılsa Suriyelide doldu ülkeye :DD eğer ithalat ihracatla uğraşmak istiyorsanda bu dili tavsiye ederim baya geniş bir ithalat ihracat hacmi var artık
zor dur kiril alfabesi ama bir alıştınmı kolaylarsın
Çöpçü çince bilse 9bin tlye iş bulurum anında o derece çince öğrenebilrsen öğren
Turizm ise rusça ingilizce arapça onun dışında romanca öğren :-)
arapça. havalimanında çalıştım. İngilizceden sonra tercih edilen ikinci dildi.
Arapça tavsiye ederim. İspanyolca biliyorsan, Arapça kesinlikle.
fransızca bir bayan arkım vardı fransada çok tatlı konuşuyordu gırtlaktan konuşuluyor biraz :)
ben Türkçeyi zor konuşuyorum insanlar 4 dil biliyor.. :) rusça veya italyanca derim..
Wooww que bien ti sabes trees languages pero bien italyano ;)
Kesinlikle Rusça. Çünkü ticarette uluslararası ilişkiler de gerekli olan bir dil.
Fransızca seçebilirsin ama ruscadan uzak dur bence :D
Ilk defa biri rusçadan uzak dur dedi :D neden ki? :)
harfleri az olabilir ama resim cizermiscesine harflerin sekilleri var çok kafa karistirici :D fransizcadada şöyle bisi var sayılari carpa carpa gidiyosun belli bir yerden sonra mesela fransizca 80 demek icin 4 çarpı 20 demen gerekiyor ayrica telefon numarasi fransizcada ingilizcede olduğu gibi sayıları tek tek soylemiyorsun bizdeki gibi 535 ... gibi soyluyorsun :D
Ahah kulaga eglenceli geliyor :D
Çok eglenceli hiç sorma :D
Bence öğrenilmesi gereken bütün dilleri öğrendim , Arapça, yı neden ogrenmiyorsun?
O dilin melodisi tınısı hosuma gitmiyor diyelim. Ve mesleki acıdan da kullanabilcegim bir dil degil kendisi :)
Senin modernlik anlayışın buysa saygı duyarım sonuçta 1 dil , 1 insandır.
Modern olarak degil de mesleki yaklasım diyelim :)
Tercümanlık yaparsın , rehberlik Türkiye de arap çok ;)
Görsel iletisim tasarımı ögrencisiyim :)
Ne yani havamı atıyon ;))
Rusca sık durur, bu dil cesitliliginin yaninda:)
Teşekkür ederim :)
Arapça olabilir aslında. En çok konuşulan diller arasında
Bu yaşta bu kadar dili nasıl öğrendin?
Kurs ve okullarda egitim alarak :)
Helal , hiç boş durmamışsın biz şurda bir ingilizceyi öğrenmeye çalışıyoz hala , sen bütün dilleri katletmişsin :D
Yok canım Estağfurullah o nasi söz :) kendi çapımda bir ögrenciyim sadece :)
Peki hedefin hangi meslek?
Görsel İletişim Tasarımı ögrencisiyim :)
hmm , başarılar :)
Sen neymissin boyle ya italyanca iyidir
Farklı dilleri ögrenmeye yatkınlıgım var sadece :) teşekkür ederim :)
Bende istiyorum ogrenemiyorum biraz yardim eder misin
Nası yardım edebilirim ki? Ögretmenlere danissan daha faydali olur :) ögrenemiyosan da üzülme dilin iyi degildir belki ama farkli seylere yetenegin vardir :) onlard en iyisi olmaya bak :)
Bana dil lazim ama bir sekilde ogrenmem lazim
Öyleyse ne diyoruz yabancı dil kursu şart diyoruz :D
Kurs olmadan da olur istek sart ama yontemi bilmiyorum kelime mi ogrenmem gerekiyor
Bilmem. Ben sadece yeni bir dil ögrenmeye baslarken diger dillerle kıyaslama yapmamak adına sanki yeni dogmusum da ana dilim oymuş gibi davranıyorum. Böylece verilen kuralları yadırgamadan alıyorum
Oyle mi yapsam ki yillardir ingilizce gosteriyorlar okulda ogrenemedim hala
fransızca
nasıl becerebiliyorsunuz anlamak mümkün değil ben inş mühndisiyim şu ing bir türlü çğrenemedim yöntemi nedir bu işin
Bilmem. Ben sadece yeni bir dil ögrenmeye baslarken diger dillerle kıyaslama yapmamak adına sanki yeni dogmusum da ana dilim oymuş gibi davranıyorum. Böylece verilen kuralları yadırgamadan alıyorum :)
Anladim helal olsun ne diyyim peki aklinda nasil tutuyorsun bir dunya kural var sadece ing de hele bir de diger diller kelimelr ufff allah belasini versin su inglznin
Bu bana yabancı dili sevdiren hocamdan kalan degerli bir detay sanirim bilemiyorum :)
arapça malum konumumuz arap ülkerine çok yakın artık ingilizce eskide kaldı artı her yer suriyeli dolu...
Nasil ogrendiniz anlatir misiniz? Kurslarla mi yoksa turizmci misiniz?
Bilmem. Ben sadece yeni bir dil ögrenmeye baslarken diger dillerle kıyaslama yapmamak adına sanki yeni dogmusum da ana dilim oymuş gibi davranıyorum. Böylece verilen kuralları yadırgamadan alıyorum :)
Hmm garip. Bu arada masallah cok guzelsiniz dudaklariniz da iyi cikmis.
Aileme şebeklik yapmak icin cektigim bir fotografti; teşekkür ederim :)
:) Elleriniz de cok bakimli.
Erkek olsan rusca ogren derdim :)
Biseksüel bir yapiya sahibim :)
İyi :)
Laaan eski sevgilime çok benziyor. s
Oupps anıları deprestirdiysem özür dilerim. s
Hayıır bisey olmadı ama neden bu kadar benziyosun :(
Bunu bana sormamalısın ;)
Rusça. Bu arada ne çok dil biliyormuşsun öyle :)
Yatkınlık ve merak diyelim :) teşekkür ederim :)
3 tane daha öğren değişik bişey deneyeceğim
Su anda sadece 1 adet dil kursuna gidebilirim maddi durumlardan ötürü ama ilerleyen zamanlarda yavas yavas diğerleri de olucak :)
Bence yeteri kadar biliyosun ama japonca falan öğren derim Türkiye de o kadar da fazla bilen yoktur
Brezilya portekizcesi
Japonca veya Çince öğren derim çok işine yarar
Rusça bana çok zevkli gelmişti :)
Rusça öğren hem zevkli hem popüler :)
Fransızca şu aralar en popüler diller arasinda
Rusça nüfus dolayisiyla
İspanyolca olmadı fransızca
Rusça dünya dilleri arasında
Rusca ruslarin hem ruleti hemdekizlari zaten kurtceye cok yakin bir dil
bilemedim bildiklerin baya güzel :)
görsel iletişim için daha dile gerek yok bence bunlar sana ölene kadar yeter :)) ama mesela ben doktor olarak inglizce almanca dışında arapça düşünüyorum çünkü çok büyük bir iş alanı :)
Ne doktorusunuz acaba?
öğrenciyim henüz yazları öğrenmeyi planlıyorum
Rusça derim ben, çok işine yarar.
bence kendini ilerlet seviyelerini geliştir
Fransızca karizma bir dil
Valla bana sorarsan Almanca güzel bir dil
Çince öğrenin, geleceğin süper gücü onlar
Çince japonca falan onlar gözümü korkutuyo :D
O zaman sen yukarıda saydığın 4 dili bilmiyorsun. Dilciler çabuk öğrenen insanlardır, hele ana dilinden başka 3 dil bilen her dili öğrenir.
Tabi ki biliyorum :) sadece yogun programimdan okul kurs ve projelerden dolayi daha kisa süre ve kendimce ögrenmesi daha kolay olan bir dili tercih ederim su anki mevcut durumumda :)
İyi bakalım başarılar
Teşekkürler :)
Japonca cince falan bnce
rusca yı sec,, süperr kızlar war
Arapca... İş Yapıp Para Kazanmak İstiyorsan, Bu Devir Arapça Devri ;)
Bence Ek seçmeli ders kürtçeyi sec gerçeği Türkiye de yakin da resmi dil olarak kabul edilecek te yine sen kürtçeyi secsen. Daha iyi edersin
Türkiyenin resmi dilinin türkiye türkcesi oldugu gercegi kanunlar tarafından degistirilemez maddelerde yer almaktadir.
Adi üstünde Türk İye iye = sahip olmak. Yani türklerin sahip oldugu topraklar. Farkli dillerde olan insanlar da burada yasayabilir fakat bir ulkenin resmi dili degistirilemez!!
Ben onu kaldrlacak demedim farjindaysan resmi dil olacak dedim kurtce turkcenin yaninda resmi dil olarak ta kurtce olur kardeşim bunu maddeler r belirleniyor millet belirliyor referandumla tatli Kardeşim ornek orak arapcanin yaninda kürtçede resmi dil sayiliyor resmi işlemlerde ikili dil olarak gidiyor Türkiye de de öyle olacak zaman bunu işaret ediyor kimsenin farkli düşündüğü yoksen kaç olursa olsun kurtce Türkiye de resmi dil olacak turkceninnyaninda
Ornek iran resmi dili ile birlikte kurtce resmi. Dil. Sayiliyor
Irak olacaktı:)
Güzel anlatacaktim da klavye bozuk harfler ters basıyor :)) :) iran yazdim iran yazildi :))