Eğitim & Kariyer Sizce ilk sıraya hangi seçeneği koymalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce İlk Sıraya Hangi Seçeneği Koymalıyım? Trendyol Satıcı Hesabı Açıp- E Ticarete Başlamak İngilizce Kursuna Gidip - İngilizce Öğrenmek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce ilk sıraya hangi seçeneği koymalıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı. Merhaba, bence ingilizce kursuna gidip ingilizce öğrenmek daha iyi. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 0 0 Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 334 cevap paylaştı. Önce ticarete başla. Sonra duruma göre ingilizce alırsın. Para kazanınca daha kolay olur bence. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, bence ingilizce kursuna gidip ingilizce öğrenmek daha iyi. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Önce ticarete başla. Sonra duruma göre ingilizce alırsın. Para kazanınca daha kolay olur bence.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!