Güncellemeler
+1 yıl
Okul biteli uzun zaman oldu tekrar girmeyi planlıyorum
Arkadaşlar niye bilmiyorum, önceden hiç böyle değildim. Uzun zamandır paragraf sorusu türkçe sorusu çözmüyorum. Hatta senelerdir. Ondan mı bilmiyorum. Kendimi denemek istedim nasılım diye, denemez olaydım. Sonucu söylesem gülersiniz o derece. Kendimden emin bir şekilde çözüyorum soruları fakat cevaplara bir bakıyorum, şok oluyorum. Diğer ders ve konularda iyiyim ama Türkçe berbat. 1 buçuk ayda düzeltebilir miyim test çözerek? Tavsiyeleriniz var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Okuma ve anlamaya yönelik soruların hepsi bol bol test çöz herkesin paragraf çözme taktiği vardır kendine yönelik bir taktik geliştirirsin.
1,5 ayda geliştirebilir miyim sizce?
Olabilir evet
Ya uzun süre başka ders çalışınca Türkçe de bir sorun oluyor. Seninle alakalı değil korkma sadece pratik hale getirmeye çalış 🌸
Uzun zamandır bir çok dersi çalışmıyorum 😂 kafa allak bullak oldu. Peki 1,5 ayda yapabilir miyim?
Yaparsın tabi hergunb aynı sayıda soru çöz kondisyon şart
Tabii ki her gün olabildiğince çok paragraf çöz. Paragraflar sadece paragraf çözülerek yapılır
Günde ne kadar çözmeliyim sizce?
30 ya da 50+ çünkü hiç çözmemişsin toparlaman gerek hemen
Bir de YouTube'dan paragraf taktikleri videoları izleyebilirsin
30-50 ise iyi, çok bir şey değil, hallederim. Evet dediğin paragraf taktiklerini biliyorum. Rüştü hocayı takip etmeye başlayacağım insallah. Bu arada önereceğin bir test kitabı var mı
Rüştü hocayı takip etme bence. Türkçe'nin matematiği gibi kanallara bakarsan daha iyi olur ama paragrafı dediğim sayılardan daha fazlasına çıkartmaya çalışmalısın. Kitap olarak "345paragraf, hız, karekök ya da renk yayınlarının kitabı ya da paragraf taktikleri gibi kitaplara bakabilirsin. Başarılar dilerim
Neden peki? Bir çok kişi onu önermişti de o yüzden başlamıştım🙏🏻 Teşekkürler
Kolay yayınlardan başlayarak günde en az 50 soru olmak kaydıyla toparlamak mümkün
Modunu düşürme asla. Biraz ara vekafanı toparla daha sonra tekrardan başla paragraf çözmeye. Öncelikle kitap okuma alışkanlığı bu konuda sana yardımcı olacaktır. Onun haricinde Rüştü hocanın öğütlerine göz at derim. Başarılar..
Belki cevap anahtarı yanlıştır
Yok yanlış olan benim🤣
YouTube da bunun için güzel videolar var
evet rüştü hocaya başlayacağım insallah
👍👍👍