Evde çalışamıyorum aileden dolayı İstanbul'da kütüphaneler çok küçük ve çok dolu oluyor Anadolu yakasında oturuyorum Üsküdar'a bile gittim Nev mekan kütüphanesi bile doluydu cafelere para vermek de istemiyorum yardım edin nerede çalışabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Koskoca İstanbul da adam akıllı ders çalışacak yer yok öğrenciyim param yok cafelere de para vermek istemiyorum
İstanbul'da ders çalışabileceğim yer yazar mısınız?
Almaları lazım kardeş misafir öğrenci diye bir şey var ve bu tüm Türkiye’deki üniversiteler için geçerlidir kapıdaki güvenliğe misafir öğrenci olarak kütüphaneden yararlanmak istediğini söylersen yardımcı olacaklarına eminim kendi kimliğini verirsin onlarda sana misafir giriş kartı verirler o şekilde giriş yaparsın bu tüm Türkiye üniversitelerinin kütüphaneleri için geçerli bir prosedürdür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
En güzel sessiz çalışma ortamları kütüphanelerdir kendinize yakın bir kütüphane bulmanızı özellikle öneririm...
Hocam yer yok ve kütüphaneler çok küçük
Üsküdarda yeni bi kütüphane açıldı adını hatırlamıyorum araştır bulursun oraya git
Yedi güzel adam kütüphanesinden bahsediyorsun herhal
Haluk dursun kütüphanesi
Üniversite kütüphaneleri, bölüm kütüphaneleri, halk kütüphaneleri buralara bakabilirsin
İstanbul'da üniversite okumadığım için giremiyorum
Anadolu yakasında Halk kütüphaneleri çok küçük ve çok dolu
Ha sen lisede misin? Belediyelerin kütüphaneleri var oralara bak o zaman
Üniversite de okuyorum ama İstanbul'da değil misal Marmara üniversitesi var ama Marmara da okumadığım için almadılar beni
Almaları lazım kardeş misafir öğrenci diye bir şey var ve bu tüm Türkiye’deki üniversiteler için geçerlidir kapıdaki güvenliğe misafir öğrenci olarak kütüphaneden yararlanmak istediğini söylersen yardımcı olacaklarına eminim kendi kimliğini verirsin onlarda sana misafir giriş kartı verirler o şekilde giriş yaparsın bu tüm Türkiye üniversitelerinin kütüphaneleri için geçerli bir prosedürdür
Gece yarısına kadar açık değildir ama halk kütüphaneleri çok iyidir
Tam olarak nerdesin ona göre bir yer söyleuecem
Pendik
Bülent ecevite gittin mi
Çok küçük
Yer kalmıyor
Ben her gittiğimde yer buluyorum. Hem küçük değil ki büyük
Nasıl büyük ya girişden girip sola dönüyorsun küçük oda var işte tek masada 5 öğrenci çalışıyor üst katlarda var mı acaba bilmiyorum
Mescidin olduğu katın bir üstündeki katta büyük yer var. Merdivende var hatta. Manzarası sahile bakıyor
Aaa öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim
Rica ederim