Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili soru severler; cevap yazıp engelleyen bildiğini sanan arkadaşlar. Canınız sağolsun. Debelenmeyin. Gülümsetmek için sorulmuş sorudur…Zorlamayın…”İntegral alırken sadece pay mı dikkate alınıyormuş? ☺️ Payda süs o zaman:) Doğrudur. Ben matematikten nerden anlıyım canım:)” diye cevap yazdım. Boşa gitmesin. Engelleyince gitmemiş arkadaşa:))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben eşime bu tür not bırakmam kalbimi verdiğim gibi şifresini de tam yazarım...
Seni çok üzerler be canım…
Üzmezler abla, üzen olursa da yol veririz...
Evet çözebilirim zorlasam. O kadar Gemi Mühendisliği okuyoruz :D
Sonuçlar zaten tam sayı çıkmıyor ama çözülemeyecek gibi de değil. Çıkan her bir sonuç için ondalıklı yani tam sayı olmayan ifadeleri 4. basamaktan anlamlı sayıya yuvarlayıp olası tam sayı sonuçlarını bulmak ve bu çıkan rakamları da kombinasyon yaparak kaç farklı şifre belirlenebilir. Buna bakmak gerekiyor yani çıkacak çok ihtimal için tek tek şifreleri denemek lazım da yani kısacası bulunamaz tek bir sonuç :)
Bu tanımsız bir integral. Tüm kombinasyonlar için de 10.10.10.10 yani 10000 deneme yapmak lazım 4 haneli şifre için. :)
Sadece üsttekini aldım ben tabi tamamı ise daha zor alınırdı doğrusu. Ve çıkan sonuçların şartına göre değişir o. Aynı rakamlar olabiliyor mu vs diye.
4 işlem harici beni aşar. Mutluluk çok bilmemekte saklı diye düşünüyorum 😂 çok bilenlerin hayat boyu sorumluluğu bitmiyor.
Hesaplanamıyor bu integral, dert etme:)
Sözel birşeyler yok mi sigara yaktıracak🙄
Bugün gülümseyesim var. Dert edesim değil:)
Ooo bu güzel haber, o halde çayı demleyim. Keyiflenir sigara içeriz
Cık… Sigara kullanmıyorum. Bir çikolata alırım yanında ama…
Liseden sevdiğim bir arkadaşım geldi aklıma. Sigara almaya gidince, ben içmiyorum banada çikolata alın derdi. 22 yıl geçti. Buluşunca hala sigara alırken benim çikolatayı unutmayın der.
☺️☺️☺️
Orta terk mezunu bir dolandırıcının eline geçse kart, 1 saatte matematik profesörü olur. Cevap belli fakat ben bilmiyorum 😄
indefinite integral yazmış adam baya baya seviyormuş 😅 yeni sifre talebi daha imkânlı..
cevap 4 ama kredi kartinin sifresi tek haneli olmaz 😎
Yanlışın var:) Tanımsız bir integral bu🤷♀️😂
sifirdan bir e gidiyor. tanimli degil mi?
Tanım ıosmı orası değil ki. Orası sınırlar. Bahsedilen fonksiyon o sınırlarda tanımlanamıyor.
cok zaman gecti unutmusuz :)
Kimsenin matematiğini ölçme derdinde değildim. Gülümsemek içindi, dedim ya takılmayınız…
problem cozmeyi seviyoruz, duramiyoruz :)
Bir de bilmeden bilip gibi yapmada tanımam ülkece üzerimize:)
cevapta 4 olsa isaretlerdim o derece :)
Değilim ama internet çağındayız internetten cevap bulunur hazır.
Taktik iyiymiş çöz şifreyi çek parayi
yani bunu çözme diye yapılmıış
uğraşmam :)
Oha herif diferansiyel denklem yazmış 😂
Umarım temassız özelliği vardır 😂
Çözerim
Çözemedim unutmuşum
Ahah mantıklı şifre
Yess 😂