Sayısal alanından hazırlanan biri 11 ayda güzel bir calısmayla 100 k gelir mi (Bu sene mezuna bırakıcagım sıralamam 800 k falan gelir kötüyüm yani)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
11 ayda düzenli ve verimli bi calisma programıyla rahatlıkla 100k yaparsin
Ama bu sene sıralamam. Çok kötü gelcek
Mezuna bırakmak kötü bir şey değil bu seneden ders çıkar ve seneye aynı şeyleri yapma
Ya evet ama milyona falan girersem 100 k ya cekebilirmiyim 1 senede.
Bu sene kaç bin yapacağın önemli değil istersen 2 milyon yap önemli olan diğer seneye nasıl hazırlandığın
E peki öyle çeken var mı
Tabiki çok var 1 milyondan derece yapan insan da çok var. Bu sene olan oldu artık sakın canını sıkıp moralini bozma. Seneye nasıl calisacagin önemli bu sene yaptığın şeyleri yapma duzenli calis seneye istediğin sıralamayı yaparsın inşallah
Peki 1 senedemi yaptılar o dereceyi
Evet 1 senede yapan da var önemli olan nasıl çalıştığın ne kadar verimli çalıştığın
Bisey sorabilirmiyiim
Sor tabii
Ya bu sene sıralamam atıyorum 800 k onemsemiyim dimi çekerim 100k ya
1 sene düzenli çalışmayla
Baktım yorumlara çoğu kişi cekemezsin en fazla 200 k falan gelir diyorlar
Çekersin hiç canını sıkma onları diyenlerin çoğu senin rakibin modunu düşürmeye çalışıyorlar. Ama verimli ve gerçekten sağlam çalışman lazım 11 Ay boyunca düzenli verimli calis 100kdan bile iyi yaparsın
Peki ben gibi örnek var mı
Canım gri koç kanalına bak başarı hikayeleri atıyorlar bir sürü orada senin gibi örnekleri izlersin. Senin gibi bir sürü insan var
Ya 2 aydan az bi zaman kaldı bu zamanda bile a dişimi sıksam 500 k gelir bence
Zorlasan gelir belki ama sen hangi bölümü istiyorsun. Eğer ayt ye gireceksen ha 500k ha 800k bisey fark etmez bu siralamalarda iyi bölüm yok
Sayısal bölümünden
Ya o kadar 0 değilim ayt bio bitti fizikse az bsi biliyorum kimya 1-2 ünite bitti ayt mat eh işte tyt netim 30 karda ayt 5
Bu sene elinden geleni yap ama seneye çok sağlam calis bence düzenli bi şekilde çalışırsan istediğin yere rahat girersin
Temmuz başı falan direkt baslıcam tyt ye
11 ayda değil 100 bin 10 bine bile çekersin
Ama bu sene sıralamam çok kötü
Gelcek 800 k falan gelir netlerim berbat
Sıfırdan başlayıp neler yapanları gördüm ben geçen sene. Sen merak etme bu sene önemli değil. Sağlam asılırsan muhteşem bir sonuç çıkarırsın inanıyorum.
Gerçekten mi çok teşekkür ederim çok motive ettin ya
Kaç k çektiler mesela 1 sene mi mezuna kaldılar az bilgi bersenncok mutlu olurum
Kendimden örnek vereyim. Ben ilk senemde 250 k yapmıştım zerre çalışmadan. Hiçbir altyapım yoktu. İkinci sene az bir çalışmayla 70 k çektim. Sen düşün. Bu iş öyle abartılacak kadar zor bir iş değil. Gözünde küçültmeye bak büyütme. Ne kadar küçültürsen o kadar dayanıklı ve azimli olursun.
250 k için az da olsa temelin vardır bence 😀
ya da cok zekisn
Ama milyona falan girersem basıl cekicem ki ya yorumlar da falan ea çekersin ama mf hayal olur diyorlar
Şimdi insanların sözüne bakma dickesinnebet ama az gerçekçi olmak lazım
İnan ki 9 aylık eğitim sürecinde sadece aralık ayında çalıştım o sene. Başka hiçbir şeye çalışmadım. Matematiğim zayıftı benim. Fen kısmında iyiydim o kurtardı beni. Fiziği çok severdim. Hocalarım şaşırırdı fiziği fullüyorsun matematiği nasıl yapıyorsun. Bu terste bi işlik var diyorlardı.
Gerçekten helal olsun
Ya yaparsın bakma burdakilerin atıp tuttuğuna havadan sudan konuşuyorlar.
Ya 2 kere mezuna kalamam ben 1 sene kalırım da
1 sene de yapılır bence ya
Tyt netlerim Şu an 30 ayt 5 berbat ya
Yapılır tabi. Sen sadece ümidini kaybetme. Ve sana vereceğim en ama en büyğk tavsiye çalışmaya başladığında derslere çok asılma ki sınavlara yaklaştığında çalışacak gücğn kalsın. Bak ben öyle bi hata yaptım sen düşme. Sınava yaklaşırken denemelere ağırlık ver ve denemeyi bol bol çöz. Son 3 ayında deneme çok önemli aklında bulunsun. Çok yormamaya çalış kendini ve konu tekrarı yapmaya özen göster. Bilgiler umutuluyor çünkü normal olarak
Gerçekten çok saol ya o kadar yardımcı oldun ki
Peki şey sorcm
Sınavın geçersiz olması için napmam lazım
Ben kendimi biliyorum çünkü sıralama. çok kötü gelirse kendimi yerim tüm sene
Ya yok kızım dene kendini. Ben bu sene tekrar denemek için bi daha giricem mesela. Çünkü geçen sene çok stresliydim üniversiteye attım kendimi. Korku yok bir şey yok daha rahat çözeceğime inanıyorum. Rahatlık önemli sınav esnasında. Stres olmadığı için bilgileri daha saydam bi şekilde kullanıcağımı düşünüyorum. Stres yapma. Bunu şey gibi düşün. Karanlık upuzun üç şeritli bi yolda arabanla yalnız başına müzik dinleyerek ilermek gibi. Bu yolda yalnızsın tekerin patlarsa sen değiştiriceksin her şeyi kendi başına hallediceksin. Kendi planı rotanı kendin ayarlicaksın kendine göre davranıcaksın. Hızını kendine göre nasıl rahat ediyorsan öyle gideceksin. Sollama yapman gereken yerlerde hızlanıcaksın radar olan yerlerde yavaşlayıp ceza yememeye bakıcaksın. Haydar Dümene döndüm yine😂
Agayshsya çok iyi örneklendirme ya
Sınav kodunu girmem ya
Artık bilmiyorum. Ailen bir şey demicekse girme
Gerçi ailenlik bir durum yok kaç yaşında kadınsın😂
Kız de kadın daha yaşlı 😀
İnşallah istediğin sonucu alırsın. Sınav sonucu açıklanınca onun keyfi bi ayrı oluyor. İnsanın üstünden büyyyük bir yük kalkıyor. O anı yaşamanı isterim : )
Seneye insallah bu sene. Olmaz bu netlerle
Sen ne bölümü okuyorsun
Elektrik Elektronik Mühendisliği
Çok ii hangi üni
Kayseri Erciyes
Sınava 2 aydan az kaldı sıkı bi calısmayla kaç. k gelir bu netlerle tyt 30
Ayt 5 😔
Bence şu an bu sınava drğil öbür sınava yavaştan alıştırma yapmaaya bakabilirsin
Ya Şu an ayt temeli atmaya çalısıyorum tyt Temmuz Başı baslıcam sonra Allah ne verdiyse
Hadi bakalım aslanım güveniyorum sana yaparsın sen bu işi
Çok zor ya bence sende biraz hayalperetslik var 😀😌
Kızım sen ilk başta kendine inanmıyorsun ki az kendine inan yahu
Ahhahahzh tm kızma be
Kızmadım yaa aaaa😂
O değil de sen böyle bi doruyu neden gizli sordun kş gayet güzel soru yani
Ne bilmmya sordum işte
Tm kızma bee
Bak birisi yazdıki 800 k dan çok zor yazdı
Böyle denilince sinirleniyorum
Bakma milletin dediğine ona göre zordur sana göre değil.
Öf
Öfleme bana
Hmmm kızarım bak
Msü de 390 k gelmiş ya binden
Abooov uçmuşun
Berbat dimi
Piştttt
Berbat değil senin seviyen için gayet iyi. Bu sınava 1 milyon kişi giriyor nerdeyse
600 bin kişi girmiş
O zaman kötü 😂
Of sıctım ya
Ben msü ye girdiğimde 100 bine girmiştim. Mülakatları kazandım ama sağlıkta elendim. Kara subay olucaktım da nasip değilmiş
Olsun mühendislik daha iyi hayırlısı buymuş
O değilde ben sıctım ya tyt de milyona girerim bu netlerle
Ya onun kaçarı yok zaten. Tahminen 800 bindesin de çalış işte. Başka kaçarı yok
Çekebilirim ama sayısal da 100 k ya dimi
Ayt de 20 net yapsam yeter ya
Sınavdan sınava drğişiklik gösterir ama 20 netle 100k xor
Ya yok bu sene için demiyorum seneye için
Bu sene ayt 20 net yapsam yeter 500-600 k ya biriyim yeter ya
Yapılır seneye kesin yaparsın
Seneye 100 k mı yaparsın diyorsun
Ya düzgün çalışırsan 100k nın altına bile inersin
Ama bu sene berbat gelecek
Bu seneyi takma kafana takılcak bir durum yok. Çalışmamışsın tabi berbat gelecek
Ama hani şöyle bi algı varya şu aıralamadan su sıralamayı cekemezsin die o korkutuo beni
Korkma çalışırsan her şey olur
Ben gibi olan var mı
Evet çok fazla. Aklına sonradan dank eden bir sürü insan vardı
Hmmm 1 senede baya cektilermi peki
Fazlasıyla
Mesela örmek versen
700 binden 30 bine çeken var
Sayısal da ve 1 senedemi
Evet
Ciddimisn oha ya
Kendine inan
Ss var mı before afete
After
Yok maalesef
Bak doğru söylüyorsun dimi moral olsun die demiyorsun dkdmdmdmd
Doğru ve moral olsun diye
İsteyebilirmisin peki o arkadaşından netlerine bakmak istiyorum da
Valla ne numaraları var ne bi şeyleri. Dershanedendi hepsi zaten teyzecim dkskskkdkdkskd
Teyze ne be
Millet 50 k dan 30 a zor çekiyor
Ya onlar iki sene üst üste çalışanlar. Üstelik teyzemsin 25-29 yaş aralığında değil misin😂
12. sınıfımmben
Ben 1 senede diorum ya
Hee 12. Sınıfsın anladım.😂 O zaman yalını niye 25-29 yapıyon eşşek. 1 senede insanın elinde 3 aylık çocuk olur len bi sınavı mı yapamican
Bu iş çocuk isimi ya
İlk senede kaç k yaptılar peki ilk mezuna kaldıkları dönen
Zaman***
Ooff çok soru soruyon. Kızım hele bi başla ya çalışmaya 😂
Tm
Sormam bisey kusura bakmayın
Aaa trip attı hemen
Ne diyim
E iyi madem
Olur dimi ya
Canım takıntılı mısın olur diyorum ya😂
Ya sen ne kızıpsun ya korkuyorum işte Allah Allah
Nazlı olma çalışmaya bak. Olmazsa da napalım sen elindem geleni yap gerisine karışma. Olmazsa da yapıcak bi şey yok bu ülkenin a101 kasiyerine de ihtiyacı var😂
800k dan çok zor