Güncellemeler
+1 yıl
Şu an a2 sonlarına doğru gidiyorum 4 aydır özel ders alıyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Almanca güzel bir dil, ingilizceden daha kolay ve kulağa hoş geliyor. Açıkçası, konuşmadan sadece kelime öğrenerek zorlanabilirsin.
:') bu beni üzdü
İmkansız diye bir şey yoktur hanımefendi, azim her zaman kazandırır :)
Çok azim lazım of offf
Başarırsıın
Benim arkadasım öğrendi ama o almanya da yasıyo
Ya orada bı kulak aşinaligi falan var en azından ben şu an a2 sonundayim ama bilmiyorum
Sana bağlı tamamen full boşsaan calısmıyorsan öğrenirsin o çalışıyordu aynı zaman da
Kursa gitmeden olmaz kuzum
Şu an özel ders alıyorum 4. aydayim ve
A2 sonlarına doğru gidiyorum ama bilmiyorum
Ben de İngilizce için alicam A2 ama yoğunlasamiyorum
Ben 4 aydır ona yoğunlaştim böyle 2 aydan sonra takir takir devamı geliyor da annem hem güzel bı üniversiteye gitmemi o arada almancayi C1 yapmamı ve biraz da İngilizcemi geliştirmemi istiyor bu 1 sene içinde nasıl olucak bilmiyorum
Çok çalışmam lazım imkansız değil hiçbir şey, kurs önerin var mı hangi ildesin? Online kurslar da var gerçi ama
Ben Samsun'dayim dediğim gibi özel ders alıyorum hocam var ama onun haricinde ayrityetten Halk eğitime gidiyorum verimli oluyor bı bak istersen böyle Halk eğitim kurslarına falan
Aklıma geldi başvuru yaptım ama geri dönüş olmadı henüz.
Hmmm bir iki haftaya gelmezse tekrardan git söyle bak şey de yapabilirsin ben öyle yapmıştim mesela az kişi olduğu için kursu açamıyorlar al tanıdığın onayını aldığın kişilerin kimlik kartlarını git halk eğitim kursuna tanıdıklarım çalışıyor onlar için başvuru yapicam ben yaptım onlar da yapmak istiyor falan ztn belli bı sure gelmeyince sertifika alamıyorlar ama kurs kapanma gibi bir şey olmuyor ve kayıt olma sayısı fazla olduğu için kurs erken açılıyor dene bir istersen
Teşekkür ederim çok fazla çevrem yok ama buraya yeni taşındık sayılır, neyse bakicam ben. Online kurslar varmış araştırırım.
Ya anne babanın ne bilim tanıdığın iki üç kişi bile olur çıkar kimlik fotokopisini bu kadar online kurslar güzel ama pek de bı katkı saglamiyor bir çoğu kelime öğretmekten başka bı şey yok
Anladım geri dönüş olmazsa dediğini yaparım:) belge alacak kadar faydası olmaz mı ki?
Ya olur illa ki bu biraz da kişinin çabasına bağlı ama umarım senin için faydalı olur
İnşallah teşekkür ediyorum sana da başarılar diliyorum ☺️
burada olursan olmaz
Dil dile değerse neden olmasın :)
Ja..
zor dostum