Sizce oyuncu olabilir miyim?

Çocukluk hayalimmmm.. kalbimin derinliklerinden içtenlikle o derece istiyorum o kadar çok istiyorum ki anlatamam... aslında ailem buna karşı ama çok istediğimi görünce bana hakk vermeye başladılar yani tabi hâlâ karşılar bu duruma ama saygı duyuyorlar. Bazen oyunculuk bana garip geliyor acaba hayatım kötü mü olur diye düşünüyorum. Acaba doğru yolda mıyım diye... Neden böyle düşündüğümü de pek anlamış değilim. Ama gerçekten içtenlikle istediğim bir hayalimi gerçekleştirmem gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta hayata bi kere geliyoruz...
Bu oyunculuk konusunu iyi bilen var mı ne gerekiyor?
Fiziğimin iyi olduğunu düşünüyorum çevremdekilerde bunu söylüyor. Boyum 1.63 yani bilmiyorum alırlar mı? Yeteneklerim de var dans, yüzme, şarkı, gitar çalma gibi... oyunculuk zaten var tiyatro eğitimi aldım bi süreliğine zaten varmış bu arada ben keşfetmemişim.
Bide Azerbaycanlıyım burada universite okuyup Türkiyeye gelip oyuncu olmak mümkün mü? Ailem izin vermiyo yoksa çoktan Türkiyede okuyor olacaktım.. Bu arada universite şart mı? Sadece yetenek yetmez mi? Merak ediyorum sadece. Bide yönetmenle falan yatmak mı ne diyorlar ne kadar gerçek bilmiyorum ama ben pek inanmıyorum. Bi bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim:)
Güncellemeler
+1 yıl
Yazıyı okumadan geçmesseniz mutluluk duyarım😊
Sizce oyuncu olabilir miyim?