Arkadaşlar merhaba. Almanca öğrenmek istiyorum. Kurslar çok pahalı ve öğretemiyor doğru şekilde. Önerebileceğiniz youtube dan kanal ismi veya öğretmen ismi varmıdır veya tavsiyeleriniz. Udemy den de öneri yapabilirsiniz. Çok teşekkür ederim şimdiden öneri tavsiye veren arkadaşlarıma Not: Almanca hiç bilmiyorum. Sıfırdan öğrenmek istiyorum
Almanca öğrenmem gerekiyor. Nereden başlayacağım öğrenmeye?
ilk oncelikle bir kelime defterin olsun, bu en isine yarayacak sey olacak. basta kolaylarla basla, selamlasma vb. gramer konusu biraz sıkıntı almancada cunku her kelimenin farkli artikeli var, ayni grup seylere ayni artikeli koyamiyorsun. grameri de her gun tekrar edecek sekilde yaz, calis, tekrar yaz. gozunun onunde olsun. fiillerin cekimini ogren, biraz gelistigin zaman da ilk a1 seviye almanca okuma kitabini al. bilmedigin kelimeleri de kelime defterine yaz. almanca icin kitaplarda var, onlardan da alabilirsin. alip turkcelerini ustune yazman da eminim ise yarayacaktir.
kelimeleri takma ama surekli bir seylerle bagdastir, en kolay ogrenme taktigi. pdf bulursam atabilirim istersen, almanca calısıyordum ben de ama sinav senem oldugu icin biraktim. tekrardan baslayacagım, sana da calısma programi hazirlayabilirim <33
En İyi Cevaplar