ÇALIŞMAK/İŞİ BIRAKMAK?

Herkese meraba. Bir markette 2 ay önce çalışmaya basladim. Ama girdiğimden beri bikac sorun yasadim. Ilk 3. gun falandı, dışarıda yemek yasaktı ben çok da büyük problem etmezler diye 1 sefer dışarı da yedim. Sonra bu hareketimden dolayı müdür yardimcisi (benimle yasit) Beni aradı ve konuşmamı bile tamamlamadan suratıma telefonu kapattı. Bu olaya çok sinirlendim. Neden telefonu suratıma kapatıyorsun dedim ve kapatırım. Diye yanıtladı. O akşam istifa vermeye gittiğimde israr etti kal diye ve kaldim. Sonra bikac hafta sonra bir hafta boyunca doğru düzgün selam vermeme, işi sertce yöneltme, ornegin niye oturuyosun dakikaları mi sayıyosun iş bekliyo!/boş boş dolaşma is yap/gibi 2 lafina maruz kaldim. O hafta çalışanlarda müdür yardımcısı benle kötü diye benimle konuşmuyor uzak duruyorlardı. Sonra 1.5 ay sonra yine istifa etmek istediğimi söyledim. Ama bölge sorumlusu beni göndermek istemedi işte iyi oldugumu düşündüğünden. Ve bu durumda müdür yardımcısı her şeyi benim yanlış anladigimi ama kendisine çeki düzen vereceğini falan soyledi özür diledi. Vs vs. Şu an çalışanlar da kendisi de bana iyi davranıyorlar.2 haftadır durum bu. Ama kimseyle iletişim kurmak zevk vermiyo. Muhabbetleri sarmiyo. Hepsi en küçük şeyde dedikodu cikarbailecek tipler. Calisirken zevk almıyorum. Ama çok kotu de hissetmiyorum. Cunku kavgalar duruldu en azından diyorum. Bir de part girmeme rağmen ve istemiyorum dememe rağmen belki 10 kez full e geç lafı ile baskı kurdu. Ama hep reddettim. Durum bu. Sizce bu işte kalmalı mi? Para için çalışmalı mi? Siz napardiniz?
ÇALIŞMAK/İŞİ BIRAKMAK?