Kayınvalidem, kırlent tasarlayıp sattığım için 60 yaşındaki kadın işi yapıyorsun dedi. Kırıcı değil mi?

Öğretmenlik mezunuyum iş olanağım çok ama KPSS çalışırken anksiyete bozukluğu yaşadım panik atak eve kapandım bende internet üzerinden iş yapmaya başladım kırlent tasarlıyorum satıyorum güzelde para kazanıyorum. 60 yaşındaki kadın işi yapıyosun dedi Mesleğini yap dedi ben dikiş işi yaparken bile evde çocuklarımı odaya sokmazdım okicaksınız derdim dedi istersen ayda 100 bin kazan kocakarı işi yapma dedi mesleğini yap dedi. Ben internetten satış yapıp kazanmak istiyorum onu ilgilendiren bişey var mı? Ben böyle mutluyum çok kırıcı değil mi bu düşünceler

Güncellemeler
+1 yıl
Çok teşekkür ederim ben şu an nişanlıyım evli değilim ev aldılar bize evin içine mimari dekorasyon giricek onun parasını sen ver dedi benim yaptırmamı istedi  istersen 100 bin kazan önemi yok diyordu eeee mimari dekorasyona 400-500 TL yi nasıl vericem özel okulda çalışıp köle gibi aldığım 8 bin ile mi. Çok teşekkür güzel destekler için
Güncellemeler
+1 yıl
400-500 TL değil 400-500 bin demek istedim
Kayınvalidem, kırlent tasarlayıp sattığım için 60 yaşındaki kadın işi yapıyorsun dedi. Kırıcı değil mi?