Güncellemeler
+1 yıl
fabrika zorlar arkafaşlar mezuna bırakıp bir yandan seneye istediğim bölüme girmek için çalışmaya devam edeceğim. ama kirada kalmam gerek evde devam edemem eskişehirin daha merkezi böyle kanatlı espark çarşı yerlerinde bir deneyiminiz veya öneriniz varsa süper olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kotona destek eleman olarak bayramda basvursana orada cok tatli insanlar var orada calisabilirsin
belediyede torpil şansın varsa güvenlik sınavlarına gir ve belediyede rahat bir şekilde çalışabilirsin 8 saat mesaileri var dönüşümlü sabah 6 3 öğleden sonra 15 11 ve gece 11 sabah 6 ya kadar olacak şekilde mesaileri var asgari ücretin biraz üstünde maaşları var bu maaşın içinde yemek ücretide dahil
Fabrikalar aslında imkan olarak en iyileri. Eskişehir sanayi bakımından gelişmiş.
Faas food gir iyi para var ama şu an yaşın kaç bu parayı alamazsın
yaşım 18 annemle babamın onayı da var ona yönelik sıkıntım yok. arkadaştan McDonald's da minimum asgari veriyolarmış diye duydum ama saatini flan fistan bilmiyorum
İşlek bir yere git hepsine sor.
Öneriyle iş bulunmaz kendin bak araştır
Ev arkadaşı arıyorum düşünürsen yazabilirsin
Cafede canım
A101
duyduğuöa göre bu tarz yerlerden çok şey çalınıyormuş ve parası çalışanlardan gidiyormuş o yüzden önermiyorlar
Git fabrija bul