Restoranımızda kasiyerlik yapıyorum?

Arkadaşlar kendi restoranımızda kasiyerlik yapıyorum ama bunun dışında gelir gider mal teslimi siparişi vs yapıyorum okulumuda dondurdum babama yardımcı olmak için. Babam genelde bizim emlak dükkanıyla ilgileniyor bende hem kasaya hem restorana bakıyorum. Personel bi abimiz benim personelle personel olmamı istiyor. Yani atıyorum bi komi, şef vs gbi normal personel olmamı söylüyor. Babamda ilerileyen zamanlarda müteahhitliğe daha da yön vereceğini dükkanı artık benim devam ettireceğimi söylüyor zaten dısarıdan iş sahibi tanıdıklarla babama bana yavaş yavaş yetki vermesi gerektiğini söylüyor ama personel abi benim personelle personel gibi olmamı söylüyor eğer olmıycaksa yerime kasiyer bulmam gerektiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım hiç bir iş bilmeden dükkanı 1 hafta bana emanet etseler personelle personel gibi olunmalı diyor ben katılmıyorum sonuçta babam her saat burada olamıyor diğer dükkanda oluyor. O zaman dükkanda yönetici olmadığını bilseler ağzımıza ederler. Ne yapmalıyım düşünceniz ne?
Restoranımızda kasiyerlik yapıyorum?