AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
11 kısmı tamam sayılır Sormak istediğin bir şey mi var
Yani evet denemeler kaldı ayt için geç mi olur 20 sinde başlasam
Sayısalcı değilim
Hayır konular oturduğunda başlaman önemli hazır hissediyorsan başla hiçbir zaman geç değil
Çok sağ ol ama netler kötü gelince sanki sınavda da öyle olucakmış gibi ama çıkmış soruları iyi yapıyorum
Burada önemli olan yanlış yaptıklarını görüp eksiğini kapatman zaten eksiğini kapatıp hızlıca devam etmelisin yavaş yavaş artacaktır göreceksin ama zor yayınlardan başlama tabiki kademeli kademeli
Karekök zor mu sence
Bir saattir yazamadım ya uygulamada sorun var k. b son olarak mezuna kalmak aklının ucundan bile geçmesin seneye benim devrem geliyor çok kalabalık senjn için daha kötü olur ne yapıp edip elinden gelenin en iyisini yapmaya bak
Bu sene girmiceksin yani sınava
Özeli kazanmak da istemiyorum ya
Karekök hakkında bildiğim kadarıyla eskiden baya popüler bi yayınmis ama yeni sınav sistemine çok uyumlu olduğunu düşünmüyorum kendilerini kitaplarını falan yenilemisler sanırım ama vaktin kıymetli daha iyi yayınlar var en verimli şekilde geçirmen lazım
Ya elimde 2018 2019 denemeler var karekökten basit duruyor uzun paragraf yok mesela
Şu an 11im sayısalım benim yasitlarimdan gircek var kendini denemek için bu yıl girecek arkadaşlar var ama tercih yapamıyorlar tabi ben giremiyorum
Sayısal zordur ya
Ne yazık ki öyle benim 9 uzaktan eğitim olduğundan sıfır mesela fizik kimyada falan ilk defa görüyorum çoğu şeyi sonradan öğreniyorum çoğu meğerse 9 da falan varmış baya problem çektim ama yapmaya çalışıyorum bir şekilde senenin başına göre çok yol kat ettim
Paragrafın uzun olması zor olduğunu göstermez sakın öyle düşünme elindeki denemelerin yayınlarını sorabilir miyim
He yok uzun olsa daha iyi mesela ama kısa olunca yeni soru tarzına yakın değil gibi sanki, karekök yayın
Anladım sey yapabilirsin ogm materyal diye site var daha önce duydun mu bilmiyorum meb in orada sorular falan var sınıf sınıf ders ders mesela konu seçiyorsun birkaç tane havuzdan sana test çıkarıyor çok soru olmayabilir ama aklında bulunsun faydalanabilirsin Elinde o yayın varsa mecburen çöz gitsin Mümkün olduğunca çok çözüp elin yatkın değilse yatkınlık kazanman lazım
Evet çözüyorum coğrafyada falan
Sozelsin sanırım konudan bağımsız olarak sana tavsiyem ezber çok önemli ya geve sabaha doğru zihninjn tam açık olduğu vakitlerde tekrarlarini yap uyku düzenin yoksa uyku düzeni oturt sınava kadar otursun geve zihninin açık olduğu vakitlerde çok fark ediyor
Bitti bitecek
İnş biticek 20 sinde bitirsem geç mi olur
Mat yapmicam
Bitiyorsa neden geç olsun onu anlamadım
Hani denemeler var ya
Ayt için deneme çok önemli değil zaten bitirmek demek bol bol soru çözümü ve konuyu bitirmek demek 2 ay kala bitirmek geç olmaz hiç
İçimi rahatlattın sağ ol çıkmış sorular denemelerden daha kolay yeminle
Hangi alandasın?
Sözelciyim ya en kolayı gibi duruyor ama ezberler bitmiyor ki
Sözel için baya soru çözmen lazım özelikle tyt de bilmek yetmiyor bildiğini yorumlatıyorlar
Soru bankası çözmek yeterli olur mu şimdilik
Tyt için hayır, özelikle süre sıkıntısını çözmek için bol bol deneme çözmen lazım. Ayt için çok fazla önemli değil dedim ama önemsiz demek değil bu
Haklısın bu yüzden 20 sinde komple bitirmem gerekiyor
Aynen geç olmaz
Tyt için soru bankası değil deneme çözüyorum zaten ama elimde bi 2019 basım denemeler var bunları çözsem mi ne yapsam
Yks sistemi olan her denemeyi tabiki çöz
2023 basım almam gerek bence çünkü tyt denemesinde mesela sorular hep kısa uzun paragraf oluyor artık
4 senede yks de çok bir şey değişmedi emin ol 😂 sen bilirsin ama elinde varsa 2019 denemesi de çözülür
2019 ne ara bu kadar eskidi anlamadım ki hfjdjjd ne çabuk geçti zaman ama inş yks 21 kadar zor olmaz
Ben hali hazırda üniversitesi okuyorum ama 2020 2021 ve öylesine 2022'e girmiştim. Muhtemelen bu sınav 2020 gibi kolay olacak baya yığılma yaşanacak bu sebeple.
Ya bak 2020 çıkmış sorulara baktım hepsini çözüyorum mesela sınavda fetret devrine sokan savaşı soruyolar bu düz ezber bilgi ama denemelerde böyle değil
Zaten evden hazırlanıyorum dershane de yok okul da, deneme çözmedim hiç hep konu çalıştım 😐 konuları nasıl bitircem bilmiyorum tamemen
hiç çalışmadım
Giricek misin sınava
evt