Eğitim & Kariyer 26 yaşındayım, 1 sene evde KPSS mi çalışsam yoksa işe mi girsem? Hangisi daha mantıklı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hemsirelik bitirim napayım Güncellemeler+1 yıl Evde cok raht bakiliyorum sadece harcligim az 26 yaşındayım, 1 sene evde KPSS mi çalışsam yoksa işe mi girsem? Hangisi daha mantıklı? Cevapla İş Soruları KPSS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evde çalışarak pek mümkün değil online kurslara katılsan daha iyi ama bu yıl yine şansını dene alım çok olabilir seçim var çünkü 0 0 Yorumla
Lauraemy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Siz de çalışarak evin ekonomisine katkıda bulunup ailenize yardımcı olabilirsiniz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evin ekonomisi yerinde cok şükür Lauraemy +1 yıl Yerinde olsa bile yardım etmeniz iyi olur bence..
XenopeltisSs Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık atamasi baya fazla bence kpss çalış. Ama sen bilirsin 0 0 Yorumla
xhayali Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl 1 sene evde KPSS çalışamazsın. İşe gir ve kalan vaktinde KPSS çalışmanı öneririm. 1 0 Yorumla
elifiniarayanpolatt Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Part bulabilirsen mesela haftanın 3 günü çalışma şeklinde olursa ikisini bir arada götürürsün 1 0 Yorumla
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kpss hazirlan bence olmazsa özelden devam edersin 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. bence aklınızda kalmadan kpss deneyin. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkisini de yapabilirsin 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 847 cevap paylaştı. 1 sene hazırlan. Olmazsa is bulursun 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 12,2b cevap paylaştı. Kpss çalış hemşirelikse kör olsan atanırsın 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl hazırlan umarım başarırısın 0 1 Yorumla kanka35 +1 yıl partime iş bak Yorumla
busegunesdogdu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Seni abime alalim en temizi :) 0 3 Yorumla elifiniarayanpolatt +1 yıl Bende o güzel gözlerinin altında ki neden olmak isterdim 🥹 Yorumla busegunesdogdu +1 yıl Emin ol istemessin Yorumla elifiniarayanpolatt +1 yıl Niye öyle dedin ki Yorumla
stylafree Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Ne zaman mezun oldun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ocakta Yorumla stylafree +1 yıl Baya geç mezun olmuşsun bence kpssye az kaldi eğer benim bilgim iyidir çok unutmadim soru cozerek hizli bir şekilde hazirlanirim dersen kpss ye çaliş bence Yorumla stylafree +1 yıl Özel söktörün büyük kismi çok acimasiz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evde çalışarak pek mümkün değil online kurslara katılsan daha iyi ama bu yıl yine şansını dene alım çok olabilir seçim var çünkü
Siz de çalışarak evin ekonomisine katkıda bulunup ailenize yardımcı olabilirsiniz.
Evin ekonomisi yerinde cok şükür
Yerinde olsa bile yardım etmeniz iyi olur bence..
1 sene geçinecek paran varsa çalışma sadece kpss çalış
Sağlık atamasi baya fazla bence kpss çalış. Ama sen bilirsin
1 sene evde KPSS çalışamazsın. İşe gir ve kalan vaktinde KPSS çalışmanı öneririm.
Part bulabilirsen mesela haftanın 3 günü çalışma şeklinde olursa ikisini bir arada götürürsün
Kpss hazirlan bence olmazsa özelden devam edersin
Kpss çalış işte mis gibi
İşe gir zaman kaybetme
bence aklınızda kalmadan kpss deneyin.
İkisini de yapabilirsin
1 sene hazırlan. Olmazsa is bulursun
Evde sıkı çalışıp kazanabilirsin
Kpss çalış hemşirelikse kör olsan atanırsın
hazırlan umarım başarırısın
partime iş bak
Bilemem
Ailevi durumuna göre
kpss
Kpss
Kpss çalış
Seni abime alalim en temizi :)
Bende o güzel gözlerinin altında ki neden olmak isterdim 🥹
Emin ol istemessin
Niye öyle dedin ki
çalış bence
Ne zaman mezun oldun
Ocakta
Baya geç mezun olmuşsun bence kpssye az kaldi eğer benim bilgim iyidir çok unutmadim soru cozerek hizli bir şekilde hazirlanirim dersen kpss ye çaliş bence
Özel söktörün büyük kismi çok acimasiz
Basla bence