başlar başlamaz beni 30-40 nete uçurabilecek banko konular?
Yks 2023 e hazırlanıyorum ama ayt konularım eksik, çalışıp bitiren varsa çalışmam gereken banko konuları yazabilir mi? ?
Bende sınava hazırlanıyorum. Sayısal olduğuna göre biyolojide bitkiler konusu granti çıkar. Matematikte Karmaşık Sayılar ve ilk 10 soru temel yeterlilik sorularıdır. Zaten tüm konular çıkacak. Geometri de dönüşümleri öğrenebilirsin beleş nettir. Ben bu sene eşit ağırlığa geçtiğim için sayısalda ne çıkar bilmiyorum. Geçen sene sayısaldan girmiştim.
bitki, konusu müfredatta yok şu an 12. sınıf 2. dönem konuları çıkarıldı ya hani
onlara baktım, banko konular listesi çıkaramadım çünkü neredeyse hepsinden max 2 soru sorulmuş
söyleyen bir kanalı buldum, teşekkür ederim ama yine de yardımın için
Cevap
2Cevap
Türk edebiyati biyoloji matematik iyi isep dicem ama sosyal ama sosyal ve turk iyi çaliş derim
sayısalcıyım
biliyorum matematik olduğunu, konu diyorum ben, konu.
ayt mat icin ilk 10 soru (temel kavram kısmı) kalıp sorular onları halledebilirsin, konu olarak trigo ve 2. derece denklem fazlaca net getirir
fen için zaten soruların konuları genelde stabil oluyor ama sormak istersen cevaplarım
ayt mat kısmı beni zorlamıyor, fen kısmında 40 sorudan 25 30 a çıkarabilecek banko konuları istiyorum
Matematik olarak türev integral limit bunlar çok önemli
limit türev integral kaldırıldı
sizin zamanınıza göre yorum istememiştim
sen mezuna mı kaldın? yoksa 12. sınıf mısın
mezunum
off ben de mezuna kalmak istiyordum ama ailem izin vermedi☹️
aa neden?
zaten yapamazmışım. 1 sene gecikmeme gerek yokmuş
diretseydin keşke, geri kalan hayatı sen yaşayacaksın onlar değil
diretmiştim 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?