Hepsi güzel alanlar size görr hangisi daha ilgi çekici geliyor?
Yazılım
Sağlık
Finans
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hepsi güzel alanlar size görr hangisi daha ilgi çekici geliyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yazılım
diğer iki meslekteki arkadaşlar tasarruflarını finansçoya verecek paradan para kazanacak :)
Yazılımcı algo trade botu yazar vermez sağlıkçı yoğun çalışıyorsa vermek zorunda
yazılımcı trade bot yaptı gerı kalan meslekler yıne fınanscıya
Olabilir ama ilerde en fazla potansiyel yazılımcıda
chatgpt başlangıç. adam oturduğu yerden 0 kod bilgisiyle istediği yazılımı yapfırıcak. o zaman şimdiki yazılımcıların %10una ihtiyaç olucak
%60 meslekler ölücek ama chatgpt de olsa yine yazılımcılara ihtiyaç devam edicektir
eyi kararını vermişsin yazılımdan devam et :)
Yok yahu enerjim yok hiçbirşeye eskiden olsa olurdu açık kaynak koduyla yaparım copy paste anca
oturdum trade bot yazdım 1 gu de %4/%5 bıraktı criptoda 1 haftada %30lara cıktıgı oldu. bır ay denedım. hesaba bağşama aşamasına geldım onu halen yapmadım :) rsi < 40 al rsi >60 sat 5 dklıkta tabi aradaki fark 0,05ten fazlaysa
Kaç dk lıkta al sat yapıyor bakiyenin %kaçı ile
500 tl gibi pilot mebla drnrmiştim. hesaba bağlı olmadan drmo şekilde. aklımda öyle bır mıktar vardı. her 15 sanıyede bir piyasaya ve emir kurlarına bakıp rsi hesaplardı. btc turkte. satış işlemindrn sonra 10 dk uyurdu
Güzel bence tradesantayı denemiştim bende api kodu ile bağlayabiliyorsun ama pek hoşuma gitmedi özel olması daha iyi
kendin yazıcan aklın kalmıycak. lucuk mebla atıcaksın ama gunde %4 kazanc iyi bir kazanc enerjı bulursam pıyasa hareketlıyken bağlamayı deneyebılırım aslında umarım bır ara gaza gelırım
Yap bence kendin yazabiliyorsan ben anlamam ki hangi program kullanarak yazıyorsun
en kolayı python 2 ayda yazacak sevıyeye gelırsın bnde yazılımcı degılım. sadece herkesın az bıraz programlama bılmesi gerektıgını dudundugum için ogrendım
Robotik kodlamada phyton mu kullanıyorlar
Birde neredem öğrendin youtubedan mı?
istihza dan öğrendim. öncesi kısa bır lisp gecmişim var. bırde vtk akademıye bakabılırsın
İstihzadan hangi yazılım eğitimini önerirsin yapay zekalı robot gelicek hangisi uyar
bilmitorum ki bn genel kültür olarak 1 dil öğrendim sadece yazılımcı değilim. istihza siteside başlangıç orta sevıye python için yeterlı. ücretsiz
Front and devoloper ne oluyor tam olarak eğitimleri var ama
daha çok arayuz tasarımı veb sıtesı tasarımı gıbı backend daha cok arka planda işleyen işlerin yazılımı database yonetmek fılan. full stack ıkı konudada bılgı sahıbı tecrübeli olması gerek
Eğitim ile olunuyor mu bu iş 6 ayda evden remote çalışanlara çok özeniyorum
bılmiyorum ki ben kendi kendime api yazacak kadar öğrrndim. bir arkadaşım başka bır dıl ve frame worlte kendımı gelıstırırsem iş ayarlayacagını soylemıstı. kendi mesleğimde iş bulunca saldım bakmadım çocugada ayıp oldu :)
Phytondan mı başlasam sizce
ne gelıstırıcen kı? python protoyıp dılıdır basıttır. kolay öğrenılır ama dırekt python arayan bır fırmaya denk gelmedım kı tekrardan belirtiyorum yazılımcı degılım. nette arastırsan daha dogru sonuclar alırsın. yazılıma yabancıysan algoritma mantıgına strıng dıze ve demetlere matrıxlere pythonla basla bunları ogren 2. dile geç.
Öyle düşündüm bende en basitten başlayıp
bol şans o zaman
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!