Ciddi diyorum, doğunun nesi var ya? Gayet güzel bir kültürü var hatta batı kültüründen daha çok begeniyorum. Doğma büyüme Istanbulluyum aslen Antalyaliyim, hiç gitmedim de doğuya. Ama herkese inat orada uni okumak istiyorum, insanlari çok sıcak bence yemekleri çok güzel. Benim gibi soğuk sevenler için de ideal.
Doğuda üniversite okumak bence kucumsenmemesi gereken bir şey.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir Diyarbakırlı olarak mutlu oldum gel bekleriz 😊❤️
Teşekkür ederiiimm, umarım en kısa zamanda🥰
Bu arada Erzurum, Kars, Urfa gibi yerlere gitmeni önermem biraz cahil kesimi fazla bir doğulu olarak kendim diyorum. Gaziantep, Diyarbakır, Malatya vs olabilir büyük şehirler 😊
Yaa ben de erzurum Atatürk Üniyi istiyordum, videoları izledikçe zaman bir an önce geçse de gitsem diyordum 😅 uni kampüsü çok büyük zaten çıkmazsam çok sorun olmaz ya 😄 Bu arada oradaki üniversitelerin eğitimi nasıldır, onerur misin Diyarbakır ünileri vesaire dildeyim bu aradaa
Yani Erzurum Kars'a falan göre diğerlerine göre daha iyi çok istiyorsan git tabi 😂😊 Ben burada okumuyorum bölümüm burada yoktu ama Dicle üniversitesi yani Diyarbakırın ünisini biliyorum kampüsü bayağı büyük en büyük 5. Kampüs diye geçiyor sanırım 😊
Oku bro
Ama üniversite olmadığını unutma
Koskoca Atatürk üni üniversite değil mi bro
Istanbuldakilere kıyasla evet degil
Önemli olan bina değil hoca
İstanbul sadece konum olarak iyi diye yüksek puanları burada yaşıyorum bi bogazici ytuni kazanmadiysan burada da boş ayrıca ataturk uninin sadece binası değil (ki binası da mükemmel en büyük 2. Kampus turkiyede) Atatürkün talimatı ile acilmis köklü (1957) bi üniversite hocaları da sağlam neyse sen istediğini dusunceksin ne dersem iyi günler
Okunur bence neden okunmasın
Tam Antalya kezbanlarina göre işte.
Puaahahhsha gtmle gülerim
Anca onu yaparsınız zaten ezikler.
Nerelisin çok merak ettim dbsofmwlfnqlfn kesin sktribktan bi yer
Antalyada yasıyorum maalesef. Ve turkiyeliyim
Abim iyi misin o zaman neden hemsehrin olan birine kötü bir şey söylüyorsun kaldı ki senden 17 yaş küçüğüm
Ben antalyali degilim ve ayrica antalya hatunlari neyse onu soyluyorum. Haa sen istanbukda dogmus buyumussen o ayri mesele. Ayrica yas mevzulari bos isler.
Aslen tamamen antalyali da değilim sanırım yarı konyali olduğumu söylesem iyice taslardin beni kspanwlamamf neyse Antalya aksekiliyim bu arada duymussan adını çoğu insan bilmiyor, sen nerelisin ki?
Konyali hatunlar cok daha iyidir benim buradan tanistigum 2 tane konyali partnerim oldu seneler once. Sanilanin aksine gayet sıcak kanli arzulu istekli sınırsız kalite kadınlar birćoğu. Ben aslen islartaliyim ama eskisehir doģumluyum erzurum kastamanu cankiri Ankara degisik yerlerde yasadim. Antalyada da yaşıyorum.
Isparta güzeldir aslında eskisehirde okumak istiyordum da istediğim bölüm yok orada sadece ing ogretmenligi var ama güzel sehirmis öğrenciler için şu anki hedefim erzurum Atatürk üni ve bayağı bi şehirde yaşamışsın ne guzel antalyayi severim merkeze gitmem yazın cok ama Manavgat çok sicak onun dışında akseki dağlık zaten full koy yani orası da bayağı serin oluyo seviyorum oralari
Ispartada var mi istedigin bolum?
Hiç bakmadim orayaa
Ama yoktur büyük iht çünkü istediğim bölüm sadece 4 5 yerde var
Anladim hayirlisi olsun bakalim ama bu kadar kasma bence.
Teşekkür ederimm, kasmiyorum ki amerikan kulturu edebiyati için öyle yüksek bi şey yapmaya gerek yook
Neden amerikan kukturu ve edebiyati? Madem kyke durek antalyada oku yok mu burada o bolum?