Mesleğinizi yaparken başkalarına en çok söylediğiniz yalan nedir?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İndirim İsteyene Kurtarmaz Pek bir şey Kazanmıyoruz Diyorum..
Klasik esnaf yalanı
Esnaflik birazda olsa yalan gerektiriyor mecbur 😅
Her alışveriş yaparken aynı yalanı duyuyoruz. Nerdeyse zararına satış yaptıklarına inanıyoruz.
Herkese demiyoruz bunu yaa bazen tam ölücü tipler geliyor onlara söylüyorum bu yalanı
Ne satıyorsun
Çilingirim İş yerinde Kilit anahtar falan...
Yapmak istemediğim için: "bunun sorunu büyük, en iyisi hiç uğraşma at ya da sat yerine yenisini al"
Tamirci misin
Bi zamana kadar işte, 3-5 yıldır uzağım ama arada rahatsız edenler oluyor, kimisine doğrudan söylüyorum yapmıyorum diye kimisine de yazdığım yalanı
Bana göre çakal olmadıktan sonra bilişim teknolojileri alanı hikaye
Deniz motoru tamircisi hem daha az beyin yoruyor hem de süper kazanıyor, bu tür meselelere yönelmek lazım
Şantiyede ful yalan söylenirdi allahtan ayrıldım artık
Neden sürekli yalan söyleniyor ki, kimi kandırıyorlar?
Tuhaf ama işler öyle yürüyor mesela tır gelcek kaçta burada olursun ona göre plan yapıcam diyprum 30 dk oradayım diyor sonra 5 saat sonra geliyor ve bu çoğunlukla böyledir
Belli bir süre sonra herkes yalan olduğunu anlar inanmaz
İşin tuhaf tarafıda anlasada devam ediyorlar işte herkes buna razı bu işin raconu buymuş gibi
Hazır malzeme yarına yetişir
Yetişmiyor mu yani
Yoğun oluyor herkes hemen bitsin istiyor. Bizde oyalamak için ufak yalanlar söylüyoruz
Yalan olmayan olmuyor yani
Söylediğim yalanı burada dersem ifadeye çağırırlar
Nedenmiş. Yoksa insanları birbirine mi düşürüyorsun?
Benim meslekte yalan olmaz
Mesleğin ne
İnsan kaynaklari muduruyum sosyoloji okudum fakat. Siz
Acitmicaakkk 😈💉
Acıyor mu
Açıyor sksnsmskskksksksks
Acıtan şey ne
Ya acırsaa
Allah'ım yaa kızım iğne iğne tovbeeee
Acıtmaktan zevk alıyorsun sen anlaşılan
Yok kız elim hafiftir benim de hani korkanlar için söylüyoruz iğneden acitmicak diyoruz ama az da olsa acitiyo yani
Ama acırsaaaa
Acimiicaaakkkk 😈😈😈😈😈
Acırsa ne yapacan
Bananeamk
Ne demek banane
Küstüm
😂.
Hallederiz
Halledemedin mi
Avukatim, biz elimizden geleni yapariz top hakimde. Bazen ayni konuda farkli hakimler farkli karar veriyo.
Birisi o konuda davayi kazaniyo, diğeri ayni konuda başka yerde davayi kaybediyor. Biz elimizden geleni yapariz
Sanki davalarda avukatların etkisi pek yok. Hâkimin etkisi daha fazla
Avukatlarin etkisi olmaz olur mu?
Geçen bir dava duydum. Adamin karisi adami kendi evinde yatağinda aldatiyormuş. Adam şüphelenip gizli kamera koymuş. Sonra da kadina boşanma davasi açmiş. Avukati da tek delil gizli kamera görüntülerini koymuş. Gizli kamera görüntüleri kvkk kanununa muhalefetten kanuna aykiri olarak elde edilmiş delil yani geçersiz. Başka şahit de bulamamişlar kimse görmemis. Aldatma ispatlanamadi. Bosandilar kadin adamin tüm malvarliğinin yarisini aldi, ayrica nafaka aldi, tazminat aldi. Üste bir de dostu ile adam hakkinda kisisel verilerin korunmasi kanununa muhalefetten sikayetci oldular. Adam adli ceza aldi üstüne memurdu memuriyetten atildi.
Bu davayi iyi bir avukat yürütseydi adam beş para vermeden boşanir kadindan tazminat alirdi. Işini de kaybetmezdi