Eğitim & Kariyer Bildiginiz konulari daha derinlestirmek mi hosunuza gider yoksa hic duymadiginiz bilgileri ogrenmek mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Guncell Bildiginiz konulari daha derinlestirmek mi hosunuza gider yoksa hic duymadiginiz bilgileri ogrenmek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Ben bilmediklerimi bilmek isterdim 0 0 Yorumla
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Her şeyden biraz bileceğime bir şeyi çok iyi bilmeyi tercih ederim. 0 0 Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Her ikisi de ama Bildiğim konular hakkında araştırma yapmak daha fazla hoşuma gider 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bildiklerimi daha derinlemesine kavramak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben bilmediklerimi bilmek isterdim
Her şeyden biraz bileceğime bir şeyi çok iyi bilmeyi tercih ederim.
Her ikisi de ama Bildiğim konular hakkında araştırma yapmak daha fazla hoşuma gider
Bilmediğim konuları öğrenmek
Bildiklerimi daha derinlemesine kavramak