örn;Erken kalkmak, az maaş, çaba gerektirmesi vb gibi..
Pekii sizinki?

örn;Erken kalkmak, az maaş, çaba gerektirmesi vb gibi..
Pekii sizinki?

Benim mesleğim normalde grafik tasarımdı. Bırak tasarımı, yeri geliyor teknolojiden anlamayan insanlara yardımcı olmam gerekiyordu. Çektiği fotoğrafı Facebook yükleyemeyen, yüklemeden önce de fotoğrafa bişeyler eklememiz veya rengini falan açmamız isteyen kimseler bunlar. Bu insanlara yardımcı olmak beni manevi olarak tatmin etmediği gibi bir süre sonra işimden soğudum. Taktir ediliyorum, yaptığım işte anlam bulamıyorum. Sırf yapabiliyor olduğum için bu işi yapmak zorunda olmak istemediğim için markette kasiyer olarak çalışıyorum. Kasiyerlik de yoruyor, bütün gün papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamak. Kısacası hayat yorgunuyum, 33 yaşında halen bir baltaya sap olamamış biri olarak rüzgarın savurduğu yere gidiyorum mecburen. Yapmayı sevdiğim hiçbir şey yok. Grafik tasarım değil de belki tekrar dizgici lik yaparsam ne ala.
Kolay iş yok kardeşim. Sürekli hizmet edip hizmet görememek, millet tatile gidebilirken 3 kuruşun hesabını yapıp tasarruf etmeye çalışırken insan tükeniyor bir noktada. Hizmet sektörü ömür törpüsü. 14 tane iş değiştirdim halen yapmayı sevdiğim bişey bulamadım. Kitap içeriği tasarlamak yazıları düzenlemek hariç, bu uymuştu bana. Kendi torpilli adamlarını getirmek için işten çıkışımı verdiler, zam yapmamak için. Gel de bu ülkede mutlu ol. İnsanla uğraşamayacağım bir iş lazım. Hayattan bıktım 😂
Cevap
11Cevap
Aylık net bir gelirim olmaması bazen çok kötü oluyor
Nedir acaba mesleğiniz
Ögrenciyim fakat yapacağım meslekte nöbet meselesi çok zor geliyor bana
Haftada 1 izin olmadı ve ağır kaldırmak çok zorluyor
Bütün olasılıkları düşünmek. Tabiri caiz ise geleceği görmek.
Nedir acaba mesleğiniz
Ailelerin beni bakıcı zannetmesi.🤦
Mal ustalarla uğraşmak 🤦🏽
insanlara laf anlatmaktan fenalık geliyor bazen
Yüksek sorumluluk ve riski içinde barındırması
Online derslere girmek zorunda kalmak
Çalışmıyorum ama erken kalkmak diyebilirim
İnsanların garip istekleri
telefonla çok konuşmak
Fazla konuşmak🥺
okuyorum daha
erken kalkmak